LUNA I JA SMO UČVRSTILI NAŠU VEZU! A evo kakvi su im planovi ZA BUDUĆNOST: Marko Miljković otkrio SVE!
Foto: Printscreen Pink

zaintrigirao

LUNA I JA SMO UČVRSTILI NAŠU VEZU! A evo kakvi su im planovi ZA BUDUĆNOST: Marko Miljković otkrio SVE!

Rijaliti -

Marko Miljković sedeći naspram Mensura Ajdarpašića kao gost jedne emisije otkrio je da je ova sezona "Zadruge" pomogla Luni i njemu da učvrste njihov odnos, te da su zato sada na putu da "naprave nešto lepše". Mnogi su odmah posumnjali da će se možda začuti svadbena zvona, ali drugoplasirani zadrugar nije precizirao o čemu se radi.

"Sreli smo se sa Ivom i Filipom Luna i ja, malo smo u žurbi, kupujemo nove stvari, svi smo u potrazi za novim stvarima, malo da se osvežimo, lepše se čovek oseća kad kupi nove stvari", počeo je on u "Zadruga, narod pita", pa nastavio: "Mislim da je ova 'Zadruga' učvrstila našu vezu, rekao sam da ćemo tamo ili da puknemo skroz ili da budemo jači nego ikad. Izgleda da je ovo drugo, potpuno se razumemo, ušli smo u pravi kolosek i na pravom smo putu da napravimo nešto još lepše", zaintrigirao je sve Marko.

foto: ATA Images

"Sad je sve kako treba. Slažemo se. Imamo neke male čarke, nismo kao u 'Zadruzi'. Sad se provodimo lepo", prokomentarisao je, s druge strane, Mensur svoj odnos sada sa Minom.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja