UVEK SAM TU ZA ŠIJANA! I KUM BIH MU BIO! Svi pričaju o tom venčanju, a bivši zadrugar rado bi ODREŠIO KESU!
Foto: Printscreen Ekskluzivno

ne preza

UVEK SAM TU ZA ŠIJANA! I KUM BIH MU BIO! Svi pričaju o tom venčanju, a bivši zadrugar rado bi ODREŠIO KESU!

Rijaliti -

Ljubav Bojane Rodić i Mirka Šijana svakako privlači ogromnu pažnju javnosti, a kako je sve jača - mnogi im i svadbu prognoziraju. Prijatelj i bivši zadrugar Stefan Karić rado bi prihvatio titulu kuma, ali ujedno veruje da mladi Šijan ima i prijatelje i detinjstva koji bi se te uloge sa jednakim zadovoljstvom prihvatili.

"Dobro, što da ne? Videćemo ko će mu biti kum, naravno da sam spreman, uvek za njega. On možda ima i bolje prijatelje, mislim svi smo mi podjednaki, ali jednostavno, sa nekima je prijatelj celog života. Mi smo prijatelji proteklih deset godina, verovatno ima neke preče ljude, koji su mu tu iz detinjstva. Ali ja sam za njega tu uvek, šta god da mu treba", rekao je on kroz osmeh u "Ekskluzivno".

Posle rijalitija, pak, teško mu pada komunikacija telefonom.

"Malo sam umoran od svega, skupljam snagu, pokušavam, ali ne vredi, ne spavam noćima, sa društvom sam non-stop. Treba mi odmor, jedva čekam da odem negde, da se odmorim bez telefona. Za protekle dve nedelje koliko nisam u rijalitiju nadoknadio sam svih 10 meseci koliko nisam bio uz telefon. Katastrofa, po ceo dan mi zvoni telefon, stižu poruke, ovom prilikom bih poručio nekim mojim prijateljima da mi ne zameraju ako im ne odgovorim na poruke, jednostavno ne mogu da postignem. Nema šanse da odgovorim na sve poruke, odgovorim na prvih pet, ovo ostalo ništa", ističe on.

Inače, u rijalitiju se polemisalo o tome da li je on sa devojkama bio zbog popularnosti ili su one njega "pikirale" da bi bile "u kadru".

"Za mene su ljudi znali i pre rijalitija, možda je samo nekom drugom trebala popularnost preko mene, a sad da sam ja želeo da budem popularan taman posla, ne bavim se time, niti mi treba popularnost", rekao je on.

foto: Printscreen Ekskluzivno

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Ekskluzivno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track