OSIGURALA SE! Stanija Dobrojević ništa ne prepušta slučaju: Ako je Kristijan udari GUBI 150.000 evra! Golubović BESAN
Foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić

Rijaliti

OSIGURALA SE! Stanija Dobrojević ništa ne prepušta slučaju: Ako je Kristijan udari GUBI 150.000 evra! Golubović BESAN

Rijaliti -

Za Kristijana Golubovića i Staniju Dobrojević rijaliti je počeo nedeljama pre nego što su se uselili u „belu kuću“, a njihov verbalni rat eskalirao je žestokim uvredama i pretnjama nekoliko dana pred početak „Zadruge 4“.

Zbog toga je poznata starleta rešila da se obezbedi od svog nekadašnjeg rijaliti partnera i da ništa ne prepusti slučaju!

foto: Printscreen

Stanija se zbog straha za sopstvenu bezbednost osigurala kod produkcije, pa će Kristijan izgubiti ceo honorar ukoliko je fizički ugrozi.

-Sukob Stanije i Kristijana u početku je delovao kao nameštena uvertira pred rijaliti, sve dok jedno drugom nisu počeli da upućuju niske udarce i uvrede. Kako bi mu se osvetila što ju je nazivao prostitutkom, Stanija je pomenula Kristijanovu porodicu, posle čega nije bilo nazad. Njegove pretnje nisu bile nimalo naivne, zbog čega se obratila produkciji i tražila da joj posebnim ugovorom obećaju zaštitu od Kristijana. Za nekoliko dana je i on dobio papir kojim mu je stavljeno do znanja da će izgubiti sve pare ukoliko je udari - priča izvor i otkriva da je dodatni ugovor razbesneo Golubovića.

-Budući da je Stanija poznata po svojim provokacijama, kojima i najmirnijeg čoveka može da istera iz takta, Kristijanu se nije svidelo što se ugovorom zaštitila od njega. Pogotovo što je ni tokom „Farme“ nije udario. Unapred je potpisao ugovor vredan 150 hiljada evra, te ne želi da izgubi taj novac. Iako nije sklon nasilju nad ženama, strah ga je da ga Stanija ne izludi toliko da ostane bez dinara. To bi mnogo teško podneo, pogotovo što planira da kupi lokal i stan kako bi obezbedio ćerkicu Veru - navodi izvor, koji tvrdi da je Kristijan za uzvrat zahtevao da mu rijaliti suparnica ne pominje dete i suprugu.

-Iako deluje kao čovek koji ne sluša nikoga, Kristijan je pristao na dogovor i obećao da neće fizički napasti Staniju. Ipak, zahtevao je da joj se zabrani pominjanje njegove žene Ivane i ćerkice Vere. Objasnio je da samo u tom slučaju ne bi mogao da se suzdrži i da bi morao da je prebije. Produkcija je pristala na njegov zahtev, ali ostaje da vidimo koliko će oboje poštovati dogovor - zaključuje izvor.

foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs/alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track