Najnovije vesti

MILJANA GA PROGANJALA, NAPRAVILA MU PAKAO! Mišel odmah zaratio s Kulićkom, uneo joj se u FACU pa spomenuli Darka Lazića
Foto: Printskrin

biće tužbi

MILJANA GA PROGANJALA, NAPRAVILA MU PAKAO! Mišel odmah zaratio s Kulićkom, uneo joj se u FACU pa spomenuli Darka Lazića

Rijaliti

Miljana Kulić i Mišel Gvozdenović sreli su se u rijaliti programu "Zadruga" ove noći nakon nekoliko godina. Oni imaju burnu prošlost, a odmah su odlučili da rasprave sve što imaju. Ovoga puta haos je izbio jer je Miljana legla u krevet pored Mišela, što je njega razbesnelo.

foto: Printscreen

- Ovo je moj krevet... Hajde, hajde... Ti ćeš sada pokazati ko si ti i šta radiš deset godina. Pogledaj na šta ličiš - govorio je Mišel.

- Budi dobar Mišel i nađi drugi krevet. Pogledaj me u oči. Ne smeš da me pogledaš u oči. Moja majka je zauzela krevet. Ja imam pravo da radim šta hoću, ja sam ovde tri godine. Spavaću pored tebe - izjavila je Miljana. Pored mene nećeš spavati sigurno - istakao je Mišel.

- Znaš kako te znaju? Onaj omiljeni pevač Miljane Kulić. Čačak priča! Oćelavio si od zlobe. Ja ću smršati, ali tebi treba preparat za rast kose. Obezbeđenje zoveš? Pi*kice... - govorila je Miljana.

- Sklonila si sliku onog dečka koji je trebalo da spava pored mene. Ti si dvorska luda koja juri pevače - pričao je pevač.

foto: Printscreen

- Ja znam da ti voliš da spavaš pored dečaka - rekla je Miljana. - Tužba! - izjavio je Mišel.

- Pozdrav za Darka Lazića i Dušana Svilara - vikala je Miljana.

- J*bao te Darko Lazić u pi*ku! Znaš koliko te vole? Tebe rođena majka ne voli. Ti si bolesna - rekao je Mišel.

- E, tužba za ovo, pošto pretiš tužbama. Dečko, produži dalje. Kako me je tvoja majka tukla... Biću tvoja noćna mora. Zažalićeš dan kada si ušao ovde. Treći dan ćeš grebati o kapiju! Hvala ti Darkić što si mi poželeo srećan ulazak i što ćeš mi pevati na rođendanu. Kako je lepo videti te opet - govorila je Miljana.

- Razbila si prozore, što nisi platila prozore?! Ma beži, bre, budalo, Darko ne zna ni ko si ti. Ne izmišljaj. Tvoja mama je najnormalnije htela da mi pruži ruku, ali ja nisam hteo, zato što si i nju tutkala. Ja ne želim kontakt s vama Kulićima - rekao je Mišel.

foto: Printscreen

kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...