KEMEZOVA LIJE SUZE! ONA JE ANIMIR DAMA ZA OŽENJENE: Toma isprozivao cimerku, a Tomović dodavao! Evo šta je RADILA PANIĆU! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ocrnjena

KEMEZOVA LIJE SUZE! ONA JE ANIMIR DAMA ZA OŽENJENE: Toma isprozivao cimerku, a Tomović dodavao! Evo šta je RADILA PANIĆU! (VIDEO)

Rijaliti -

Milica Kemez se vratila na porodični sastanak nakon što se prethodno rasplakala, pa rešila da se suoči sa svima i ispriča istinu o odnosu sa Tomom Panićem i Vladimirom Tomovićem.

"Istina je da je mene Tomović zvao pre ulaska i rekao da mu sačuvam krevet. Ja još mislim o Bori, on ga poznaje", počela je Milica, pa dodala:

foto: Printscreen

"Toma mi se prvo dopao za druženje, svidelo mi se kako izlaže za stolom i tako je počelo. Tomoviću sam priznala da imam neki čudan osećaj kada je Toma u pitanju, zato sam se sklonila, jer sam osetila nešto. Nisam zaljubljena, jer se ne mogu zaljubiti u oženjenog. Vladimir mi je rekao da smatra kako Toma igra igru!"

"Igrao si se sa mnom, stavljao mi ruke na kvarno. Toma mi je prijateljski rekao da mi to ne treba i da napustim krevet", rekla je Milica Tomoviću.

"Da li je trebalo da kažem da od tebe znam da ti je Toma crtao srca? Skupi mu*a, pa priznaj, zakuni se da nije tako! Ali si umela da optužiš Vladimira da te dira ispod jorgana, da je manijak. Ovo je samo deo priče!", raskrinkao ju je Vladimir.

"Zato sam ja Milicu pitao šta je pričala sa Tomovićem ispod pokrivača. Poručio sam joj da se ne igra! I sinoć sam joj to isto rekao. Za srca sam već rekao da nije ni za koga. Sa druge strane, Tomoviću, da li si mi prišao i rekao nešto za Milicu? Milica je animir dama za oženjene!", pitao je Toma.

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track