SPECIJAL za ČARTER LET: U oktobru cena od 420 evra
Foto: Promo

NJEGOVO VELIČANSTVO – KIPAR!

SPECIJAL za ČARTER LET: U oktobru cena od 420 evra

Stars -

“Ostrvo ljubavi” kako još nazivaju Kipar, ima SPECIJALNU CENU za polaske do kraja oktobra. Produžimo leto!

foto: Promo

U ovoj ostrvskoj državi nikad nije kasno za odmor. Agencija “Travelland” je spremila direktan avio prevoz na relaciji Beograd-Larnaka-Beograd, ali i odličan hotelski smeštaj koji je sastavni deo paket aranžmana za mesec oktobar. Prvi polazak je rezervisan za 03.10, a najniža cena paketa iznosi svega 420 evra za boravak od 8 dana / 7 noćenja.

Najinteresantniji turistički centri ostrva su Kirenija, Famagusta, Aja Napa, Larnaka, Limasol, Pafos i Protaras. Kao najsjajniji biseri ističu se letovališta Larnaka, Limasol, Aja Napa, Protaras u kojima agencija “Travelland” nudi sjajne hotele za savršen odmor. Izdvojićemo neke sa odličnim odnosom cene i kvaliteta:

Pavlinia Hotel Apartments - Aja Napa || 7 noćenja….. od 420 € Anonymous Beach 3*- Aja Napa || 7 noćenja………….. od 510 € Mikes Kanarium City 3*- Larnaka || 7 noćenja…………. od 540 € Harmony Bay 3*- Limasol || 7 noćenja…………………….. od 545 € Capo Bay 4*- Protaras || 7 noćenja………………………….. od 599 €

Hotel Capo Baya 4* se nalazi na jednoj od najlepših plaža u celom svetu, čuvenoj „Fig tree beach" , u centralnom delu Protarasa što ga čini izuzetno traženim hotelom. Neke od termina koje možete izabrati su: 03 / 04 / 05 /08 / 10 / 11 / 12. oktobar pa sve do 26.10.2020.

foto: Promo

“Ostrvo ljubavi “

Da li znate zašto je KIPAR poznat kao “ostrvo ljubavi” ? Legenda kaže da je grčka boginja ljubavi, Afrodita, rođena na plažama Kipra. Ustvari, ljubav između Afrodite i Adonisa je osnovni razlog zbog kog Kipar nosi ovu laskavu titulu, pa se tako mnogi parovi odlučuju da izgovore “DA” (u zdravlju i bolesti do kraja života) upravo na plažama Kipra.

Ipak, Kipar je namenjen svim generacijama, jer pruža prelepe plaže, hotele sa odličnom uslugom i sadržajima, mnoge istorijske lokalitete i jedinstvene prirodne lepote.

foto: Promo

PCR TESTIRANJE – Napomena: Vlada Republike Kipar je donela odluku da je počevši od 24.09.2020. za ulazak na Kipar, za državljane Republike Srbije, potrebno priložiti negativan PCR test na COVID-19 ne stariji od 72h od vremena uzorkovanja do predviđenog vremena leta. Agencija “Travelland” je organizovala PCR testiranje za sve svoje putnike. Rezultati PCR testova će ZAGARANTOVANO biti gotovi u roku od 24 sata, a putnicima će rezultati biti poslati na mail adresu. Rezultat testa odštampati i poneti na aerodrom jer će čekeri tražiti na uvid.

Kipar je destinacija za prave hedoniste koja se ne propušta. Istražite ga, uživajte i osetite ljubav koja sve pokreće!

Više informacija o svim aranžmanima možete detaljnije naći na sajtu agencije www.travelland.rs ili u njihovim prostorijama u ulici Dobračina 43, u Beogradu. Za najaktuelnije ponude, možete ih zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track