Najnovije vesti

JAD, BEDA I ČEMER! TO SU NARKOTICI: Karađorđe Subotić koristio zabranjene supstance, a zbog ovoga je PUKAO BRAK sa Ljubom Pantović
Foto: Printscreen/Happy

NA POLIGRAFU

JAD, BEDA I ČEMER! TO SU NARKOTICI: Karađorđe Subotić koristio zabranjene supstance, a zbog ovoga je PUKAO BRAK sa Ljubom Pantović

Rijaliti

Karađorđe Subotić na poligrafu otvoreno je progovorio o prošlosti i iskustvu koji je imao sa korišćenjem zabranjenih supstanci.

Naime, Subotić je u toku života imao priliku da konzumira razne droge.

"Heroin je droga 'ne daj Bože'. Kokain sam video u Bratislavi, ali ga nisam tada probao, nego kasnije", priznao je Karađorđe.

On je istakao da je svaka droga pogubna.

"Jad, beda, i čemer, jedna droga vuče ka drugoj. To je užas. Porok vuče porok. Ja sam osudio prvo sebe zbog upotrebe. Mogu da oslobodim energiju iz sebe bez toga, zato sam prestao sa tim", rekao je Karađorđe i naveo da mu se i zbog toga raspala porodica.

foto: Damir Dervišagić

"Moj drug Boris je preminuo zbog takvog načina života i dostupnosti tih stvari. To je bežanje od stvarnosti", rekao je Subotić.

Subotić je potvrdno odgovorio na pitanje o drogi i odgovor se pokazao kao istinit. Koristio je drogu za koju je rekao da spada u najopasnije, koja je na crnoj listi u Engleskoj.

On je ovom prilikom progovorio i o braku sa Ljubom Pantović, kao i razlozima zbog čega su se razveli.

"Majka i njene drugarice su vršile pritisak. One su ubeđivale da će meni doći kraj, da će me neko ubiti, ali i da bi moja žena mogla biti tu kolateralna šteta. Problemi počinju oko 1999. godine, kada smo imali posla sa ozbiljnim organizacijama, ja sam se našao i u političkom životu", naveo je Karađorđe.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...