ANĐELO, NAŠAO SI LEPŠU, PAMETNIJU I ZGODNIJU OD TEODORE: Starija Džehva dala svoj HIT komentar na vezu zamalo bivšeg ZETA (VIDEO)
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

URNEBESNO

ANĐELO, NAŠAO SI LEPŠU, PAMETNIJU I ZGODNIJU OD TEODORE: Starija Džehva dala svoj HIT komentar na vezu zamalo bivšeg ZETA (VIDEO)

Rijaliti -

Kada je ušla u Belu kuću, Gordana Džehverović donela je poklon Jovani Tomić Matoroj. Matora nije krila oduševljenje jer je dobila trenerku od Teodore Džehverović i nje.

Nakon toga Goca se javila Anđelu Rankoviću, bivšem zetu, i pozdravila ga.

"Kako ste?", upitao je Anđelo Džehvu. Goca je par puta prokomentarisala da je srećna što joj je bivši zet našao devojku.

foto: Printscreen

"Ja sam super, videla sam da si ti našao devojku, pa sam srećna", rekla je Džehva.

"Pa moram i ja", rekao je Anđelo.

"On je takvu hteo, da bude zgodnija, lepša, pametnija od Teodore. Treba da podržavate to. Našao si lepšu i zgodniju od bivše", rekla je kroz osmeh Džehva, a svi čekaju reakciju Anđelove bivše devojke Teodore na ovu Gocinu izjavu.

Goca je zamerila Anđelu način koji je rekao nešto za vezu sa Teodorom.

"Ja sam rekao da smo pro*išali krv, jer smo dali sve za tu vezu. Ja sam rekao da neću da dozvolim da neko vređa mene i nju i ono za sta smo se mi borili", rekao je Anđelo.

"Nije to tako zvučalo kada si rekao. Rekao si da si pi*ao krv zbog te veze. Trebalo je da kažeš tako da ste se voleli", rekla je Goca

"Jesmo voleli smo se, i sve to što je bilo. To je na nama", rekao je Anđelo.

"Vi to rešite, a ti treba da budeš srećan i znaš šta ja mislim to tebi i znaš da sam bila za tu vezu", rekla je Goca i otišla sa imanja.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track