OSVETA KULIĆEVE JE SUROVA! DEČKO RASKINUO SA NJOM, POLILA MU STVARI, A DANIJEL IZGOREO: Skakala je na mene, nisam joj DAO! VIDEO
Foto: Printscreen

BRUTALNA SVAĐA

OSVETA KULIĆEVE JE SUROVA! DEČKO RASKINUO SA NJOM, POLILA MU STVARI, A DANIJEL IZGOREO: Skakala je na mene, nisam joj DAO! VIDEO

Rijaliti -

Miljana Kulić sedela je u dvorištu i poslala Anu Bulatović i Marka Đedovića da pozovu Danijela Višića nakon što je saznala da je rekao da njih dvoje nisu više zajedno.

Danijel je došao do Miljane, pa mu je ona postavila nekoliko pitanja, ali i napravila skandal.

"Rekao si Đedoviću da nemaš devojku više, jesi rekao?", upitala je Miljana.

"Jesam, ti kao ne znaš, jutros smo to rešili", rekao je Danijel.

"Dobro, dođi da ti dam stvari i hranu", rekla je Miljana i krenila ka apartmanu sa Danijelom. Miljana je uzela kafu i prosula mu po stvarima, i tako mu dala sve.

Danijel Višić i MIljana Kulić su se sukobili na početku sastanka. Miljana je krenula svima da priča kakav je Danijel i šta joj je rekao.

"Ovo je pravi psihijatrijski slučaj, upropastila mi je stvari. Je*em li ti mamu i sestre bolesnice jedna. Upropastću ti sve... Ma sve ću ti vratiti, pa si skakala na mene ali nisam ti dao, ne može da mi se digne na tebe. Naskakala si na mene, ali nećeš dobiti moj zlatni", vikao je Danijel.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track