BIO U VEZI S NAJMOĆNIJOM ĆERKOM JUGE: Denser još u braku sa Marinom, a u rijalitiju pravi dete sa 30 godina mlađom Milijanom
Foto: Printscreen/Happy

šok

BIO U VEZI S NAJMOĆNIJOM ĆERKOM JUGE: Denser još u braku sa Marinom, a u rijalitiju pravi dete sa 30 godina mlađom Milijanom

Rijaliti -

Ivan Gavrilović (5z) planira da se oženi Milijanom Bogdanović (22) i da s njom stvori novu porodicu! Denser je već dve decenije u braku sa Marinom i s njom ima dva sina, ali hoće da se razvede jer je odlepio za cimerkom iz rijalitija „Parovi".

- Prevario sam ženu jer sam se zaljubio u Milijanu. Podmladio sam se pored nje, ne bi bilo loše da se umnožimo! Ona kuka za detetom. Ne mogu više da razmišljam o Marini, ovo što se desilo između Milijane i mene je sudbina - rekao je Iva.

Ivan Gavrilovic, Milijana Bogdanovic
foto: Printscreen/Happy

-Istina je, volela bih da dobijemo dete. Da bude pametno na mene, a na Ivana da bude 200 na sat", dodala je Milijana. Gavrilović kaže da je već dugo svestan da je njegovom braku došao kraj.

- rijalitiju sam shvatio da duboko u sebi nisam bio srećan. Kod Marine su mi falile ljubav i nežnost. Priznajem, posle 20 godina braka ušli smo u rutinu. Mislim da sam u tom braku više ja patio emotivno. Ona ume da bude hladna, to me boli - jadao se Ivan.

Podsetimo, Milijana je donedavno bila u braku sa Milojkom Božićem (75). Njih dvoje su zajedno ušli u prošlu sezonu "Parova", ali ga je ona u rijalitiju prevarila sa Nemanjom Stamatovićem Žapcem, pa je deda Milojko rešio da je ostavi. Lepotica iz Pilatovića je u narednoj sezoni rijalitija odmah našla novog dečka, densera Ivana Gavrilovića, koji je od nje stariji „samo" 30 godina.

Takođe, otkako je emituje serija Porodica o hapšenju Slobodana Miloševića, ponovo je aktuelna i priča o pevaču i Mariji Milošević, ćerki bivšeg predsednika Jugoslavije.

"Niko nije upoznao pravu Mariju Milošević, osim mene, to mogu slobodno da kažem", rekao je tad Ivan.

Marija Milosevic, Ivan Gavrilovic
foto: EPA, Printscreen/Happy

kurir.rs/hit

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track