DARKO FILIPOVIĆ KUPIO DVA STANA U GRČKOJ! Dok estrada grca u DUGOVIMA, pevač pokreće novi BIZNIS: Iskeširao novac od UŠTEĐEVINE!
Foto: Pritnscreen

snašao se

DARKO FILIPOVIĆ KUPIO DVA STANA U GRČKOJ! Dok estrada grca u DUGOVIMA, pevač pokreće novi BIZNIS: Iskeširao novac od UŠTEĐEVINE!

Stars -

Mnoge javne ličnosti sa estrada mesecima unazad kukaju zbog situcije zbog korona virusa jer ne nastupaju. Oni se žale što nemaju nastupe i ne zarađuju, dok neki od njih krše epidemiološke mere i nastupaju na korona žurkama.

Međutim, postoje i oni kod kojih nema krize, a jedan od njih je pevač Darko Filipović.

Naime, Darko je rešio da uloži u nekretnine u Grčkog, te je kupio dva stana u blizini Soluna, koje će kasnije izdavati i od toga sebi i svojoj porodici obezbediti lep život.

Darko Filipovic
foto: Damir Dervišagić

- Imam jednog prijatelja koji tamo već ima nekretnine, tačnije više stanova. On mi je rekao kako je tamo sad pravi momenat da se uloži u nekretnine, jer će kroz nekoliko godina cene otići naviše. U tom momentu, pre četiri godine, u toj regiji je bila najniža vrednost kvadrata i nekretnina u istoriji. Imao sam neku ušteđevinu i pomislio da cena nikad neće ići ispod ovoga, samo može da poraste… Tačnije, nisam baš u Solunu, to je jedno mesto pored Soluna na moru, zove se Perea. Tu sam uzeo dva apartmana, jedan za sebe, jedan izdajem turistima preko agencije s kojom sam se povezao - rekao je Darko u emisiji “Zvezde Granda specijal”.

Darko Filipović
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

00:05

ŽENA NENADA ALEKSIĆA ŠA UHVAĆENA SA BIVŠOM ZADRUGARKOM! Ivana nasmejana, javno joj se obratila: Hvala ti za DANAS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track