PEVAČICA PALA U NESVEST! Sandra se ŽESTOKO zavadila sa svim prijateljima, nakon svađe joj se slošilo: REŠIĆKI ODMAH UKAZANA POMOĆ
Foto: Printscreen/Pink

BURNO

PEVAČICA PALA U NESVEST! Sandra se ŽESTOKO zavadila sa svim prijateljima, nakon svađe joj se slošilo: REŠIĆKI ODMAH UKAZANA POMOĆ

Rijaliti -

Iza Sandre Rešić je burna noć u rijalitiju. Pevačica se najpre posvađala sa najbližim prijateljima, a potom je usled pritiska pala u nesvest.

Sandra Rešić
foto: Printscreen/Pink

- Ovde vam ćutim kao kreten, a svašta radite. J*bete se, p*šite k*rčeve ispod jorgana - rekla je Sandra.

- Moje mišljenje je da lažeš i da spletkariš, za ovu situaciji, da li se zbog toga odričeš prijatelja? Rekla si da postoji pet osoba, pereš Erminu - urlala je Matora.

- Nikog izdala nisam, za Erminu sam rekla kad je već Đedović rekao... Šta sam ja sebi dozvolila... - govorila je Rešićeva.

Sandra Rešić
foto: Printscreen/Pink

- Nikad neću da pružim ruku Sandri Rešić posle ovoga... Da se mene neko odriče. Ne družim se ni sa kim više, družim se sa Erminom i to je to - urlala je Matora.

Nakon emisije i sukoba sa Matorom, Sandra Rešić je izašla na vazduh, a Rialda Karahasanović joj je očitala bukvicu zbog dešavanja sa prijateljicama proteklih dana, a naročito žestoke svađe koju je imala u emisiji.

Sandra Rešić
foto: Printscreen/Pink

- Način na koji ovo radiš je katastrofalan... - rekla je Rialda.

- Ako ti ne odgovara... - odbrusila je Sandra.

- E, ja ti govorim to za tvoje dobro! Dižeš sebi pritisak, radi čega? - urlala je Rialda.

- Nikad ovo nisam doživela - kukala je Sandra Ermini Pašović.

Sandri se u jednom trenutku slošilo. Pevačica je počela da se hvata za glavu, a zatim je pala u nesvest. Ermina je odmah dozvala pomoć, a obezbeđenje je izvelo Sandru, kako bi joj bila ukazana lekarska pomoć.

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:05

NAKON PRIČA DA JE PO NJU DOLAZILA HITNA, OGLASILA SE ŽENA NENADA ŠA! Ivana zablistala na mrežama, ne skida OSMEH sa lica!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track