IMA POSEBNO MESTO U NJEGOVOM SRCU? Kristijan zaskočio Kristinu, pa uradio nešto NEOČEKVANO: Svi se pitaju da li mu toliko ZNAČI!
Foto: Printscreen/Zadruga

prelepo

IMA POSEBNO MESTO U NJEGOVOM SRCU? Kristijan zaskočio Kristinu, pa uradio nešto NEOČEKVANO: Svi se pitaju da li mu toliko ZNAČI!

Rijaliti -

Kristijan Golubović je bio u pabu kada je sa zadrugarima pričao o kosi. U toku njegovog izlaganja njega je prekinula Kristina Spalević pa je on krenuo da se našali sa njom.

- Kad budeš imala 50 godina kao ja imaćeš frizuru kao Miljana Kulić - govorio je Kristijan.

Kristijan Golubović, Kristina Spalević
foto: Printscreen

- A ti imaš kosu sada kao Nadica - dodala je Kristina.

Nakon toga je on nju poljubio u čelo, a prema verovanju poljubac u čelo predstavlja mnogo intimniji i ličniji znak nego što mnogi misle. Kada vas neko poljubi u čelo, znajte da zauzimate vrlo posebno mesto u njegovom srcu.

Nakon ovog čina svi su se zapitali da li mu ona toliko znači.

Nakon žurke i poljupca o kom svi pričaju, oglasila se i Kristijanova sestra, Kristina:- Imam da kažem po pitanju moga bate i Kristine, on se izjasnio, ja u njega verujem, tako da što se njih dvoje tiče, nema tu ništa, on voli svoju suprugu Ivanu i dete, taj klip ne znači ništa - rekla je Golubovićeva sestra u "Pitam za druga".

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:51

MAJKA I BRAT SU MI SE PRIVIĐALI, NISAM SMELA DA SPAVAM U PORODIČNOJ KUĆI! Lepa Lukić otkrila strahove, evo kako ih se oslobodila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja