NENADE, NE ZNAŠ NI KO SI, NI ŠTA SI! Bivša otkrila da je došla sa MISIJOM DA GA SPASE ZA 40 DANA: Iskoristi me dok sam ovde! VIDEO
Foto: Printscreen/Pink

održala mu predavanje

NENADE, NE ZNAŠ NI KO SI, NI ŠTA SI! Bivša otkrila da je došla sa MISIJOM DA GA SPASE ZA 40 DANA: Iskoristi me dok sam ovde! VIDEO

Rijaliti -

Jelena Batos je povela Nenada Aleksića Ša u šetnju, kako bi porazgovarali o svemu što se reperu dešavalo u proteklom periodu.

Nenad Aleksić Ša, Jelena Batos
foto: Printscreen/Pink

- Ako sam ja došla, zamisli šta sve može da se dešava i koliko je sati - rekla je Jelena.

- Šta je poenta? - pitao je Ša.

- Da ti pokažeš ko si ti, kakva si osoba, koliko srce imaš - komentarisala je Jelena.

Nenad Aleksić Ša, Jelena Batos
foto: Printscreen/Pink

- Kako možeš da budeš sa onakvom devojkom? Nenade niko nije vredan da ti izgubiš autoritet koji si gradio godinama. Kao što si rekao da je naša priča specifična? - pitala je Jelena.

- Znam sve, znaš moj život od A do Š - dodao je Ša.

- Zato sam došla da pokažem to. I kada izađeš odavde, ljudi treba da vide kakav si ti. Tara je takav karakter, takva vrsta osobe... Da te uništi tako, Nenade, 40 godina... Halo bre, ti i ja smo se... Nismo imali telefone. Pogledaj gde si došao, dokle si stigao, i takva vrsta osobe da ti... Slušaj sada, imaš mogućnost da pokažeš ko si i šta si. Sada nisi sam, sada igramo igru, i pokazujemo tvoje pravo lice. Ja sam tvoj tobogan! Sve što si radio i gradio... - nastavljala je Jelena.

Nenad Aleksić Ša, Jelena Batos
foto: Printscreen/Pink

- Ja nisam ovde došao da patetišem - komentarisao je Ša.

- Nemoj samo ovde da me kanališ, po ćoškovima, ili nešto. Ja sam ovde da pokažem drugu sliku tebe Nenade - dodala je Jelena, pa nastavila:

- Izgubio si realnu sliku svega, da dopuštaš da te neka devojka bije... Ne pričam o Tari, pričam o svemu. Je l' ti drago što sam došla? - pitala je.

- Da, ti me znaš kakav sam - rekao je Ša.

- Ja te poznajem i pre Ivane, ja ću da pokažem ko si - dodala je Jelena.

- Da nije kasno? - pitao je reper.

- Nikad nije kasno, imaš 40 dana. Ti više ne znaš ni ko si ni šta si. Iskoristi me dok sam ovde - rekla je Jelena potom.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:11

KIJA OTPUTOVALA U CRNU GORU, PA NAIŠLA NA RADANOVIĆE! Kockareva objavila precrtanu tablu s prezimenom BIVŠEG MUŽA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track