KURIR PAPARACO! ŠIJAN I RODIĆKA ZAJEDNO U KUPOVINI: Trudna Bojana bira voće, a evo šta sve vreme radi Mirko!
Foto: Printscreen/Instagram

uhvaćeni

KURIR PAPARACO! ŠIJAN I RODIĆKA ZAJEDNO U KUPOVINI: Trudna Bojana bira voće, a evo šta sve vreme radi Mirko!

Stars -

Mirko Šijan i Bojana Rodić s nestrpljenjem iščekuju dolazak naslednika, koji treba da se rodi na leto. Upravo zbog toga njih dvoje nemaju velike planove kada je u pitanju odmor, a vreme provode u šetnjama, druženju s porodicom i prijateljima i šopingu.

Bojana Rodić, Mirko Šijan
foto: Printscreen/Instagram

Naš paparaco uslikao je ovaj par tokom obilaska jednog tržnog centra na Novom Beogradu, i to dok su bili u supermarketu. Dok je Mirko nosio bermude i majicu kratkih rukava, Bojana je bila u opuštenoj varijanti - trenerci i patikama, a ovo je prvi put da je uslikan i njen trudnički stomačić, koji je sada povelik. Ipak, čini se da buduća mama vodi računa o ishrani, pa se može primetiti da se nije mnogo ugojila, što je pohvalno.

Mirko Šijan, Bojana Rodić
foto: Kurir

U prilog tome govori i da su Mirko i Bojana najviše vremena proveli u delu gde je pijaca, gde su birali voće i povrće. Kada su napunili korpu zdravim namirnicama, otišli su na kasu, a potom obišli radnje s dečjom opremom, igračkama i trudničkom garderobom.

Mirko Šijan, Bojana Rodić
foto: Kurir

Kurir.rs/ I.B.

Bonus video:

00:14

TRUDNA RODIĆKA I ŠIJAN SE SKROZ OPUSTILI! Bojana objavila snimak iz vožnje, muzika do daske, a NISU VEZALI POJAS! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track