ZA NJU SE PRIČA DA JE LJUBAVNICA OD ŠA? Sada je poslala poruku Tari koja je sve POKAZALA JAVNO: Molim te, imam muža i DVOJE DECE!
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen

zakomplikovala

ZA NJU SE PRIČA DA JE LJUBAVNICA OD ŠA? Sada je poslala poruku Tari koja je sve POKAZALA JAVNO: Molim te, imam muža i DVOJE DECE!

Rijaliti -

Jelena Batos ušla je u Zadrugu kako bi navodno pokazala drugo lice svog dugogodišnjeg prijatelja i bivšeg momka Nenada Aleksića Ša. Ona je u međuvremenu iznela niz nepoznatih informacija o reperu, a jedna od njih je i ta da je Ša tokom braka varao svoju ženu sa izvesnom Marijom, koja se nedavno oglasila, a sada je navodno poslala Tari Simov poruku.

Jelena Batos
foto: Printscreen

Marija se navodno oglasila za medije i rekla kako Nenad nije samo sa njom varao Ivanu, već i sa njenom drugaricom i imenjakinjom Marijom, a sada je Tara Simov podelila poruku koju joj je poslala navodno upravo ta Marija o kojoj svi bruje:

- Cao Tara! Ja sam ta Marija koja se spominje u "Zadruzi". Molim te imam porodicu i dvoje male dece i čula sam sinoć klip da sam se oglasila, ali to nije tačno. Nisam bila sa Nenadom niti je sa njim bila moja drugarica. Jelenu poznajem i istina je da su se njih dvoje videli jedan dan. Oni nisu imali odnose. Molim te da moje ime ne izbaciješ jer imam dvoje male dece i muža i ne želim da se moje ime vrti po "Zadruzi". Nenada pozdravljam, postpke ne, ali on sam bira kako će živeti - glasila je poruka koju je Tara objavila na svom Instagram profilu.

Tara Simov
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:53

LUNA LUMPOVALA DO ZORE SA STOMAKOM DO ZUBA! Đoganijeva tik pred POROĐAJ obula ŠTIKLE, a svi se pitaju KAKO JOJ USPEVA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track