ALEKSANDRA KOVAČ POZIRALA U DONJEM VEŠU, GRUDI PREKRILA RUKAMA! Pevačica prvi put u ovakvom IZDANJU, a nikad bolje nije izgledala
Foto: Dragana Udovičić

provocira

ALEKSANDRA KOVAČ POZIRALA U DONJEM VEŠU, GRUDI PREKRILA RUKAMA! Pevačica prvi put u ovakvom IZDANJU, a nikad bolje nije izgledala

Stars -

Pevačica i tekstopisac Aleksandra Kovač nikada se previše eksponirala u javnosti, a oduvek je važila za smernu i povučenu.

Međutim, sada je privukla veliku pažnju poslednjom fotografijom na Instagramu.

Aleksandra Kovač
foto: Dragana Udovičić

Naime, Aleksandra je pozirala samo u donjem vešu, dok je na rukama imala cvetove, a grudi je prekrila rukama.

- Sećam se kad mi je mama govorila da ću se u četrdesetim godinama osećati najbolje i da ću tada moći sve! Bila je u pravu! Sad imam znanje, iskustvo, slobodu, razumevanje i svesnost. I najvažnije, svoje snove. Nemojte nikada prestati da sanjate i ne dozvolite drugima da vam kažu da "gubite vreme", "niste dovoljno dobri", "nemate ono što je potrebno", "pusti snove, čeka te realan život". Oni vam to govore iz svojih ličnih strahova i frustracija, razumite ih. A onda se naoružajte osmehom i osvojite svet! - istakla je Kovačeva uz izazovnu fotografiju za koju nije navela ime auora.

Inače, poznata pevačica je u petoj deceniji života, u septembru će napuniti 49 godina, a sudeći po komentarima pratilaca, nikada bolje nije izgledala.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:53

LUNA LUMPOVALA DO ZORE SA STOMAKOM DO ZUBA! Đoganijeva tik pred POROĐAJ obula ŠTIKLE, a svi se pitaju KAKO JOJ USPEVA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja