KVAZI ZAVODNIK KARIĆ ZAVEO JU JE ZA 7 DANA! Marija Kulić OSULA PALJBU po MISICI i STEFANU: Oni koriste jedno drugo!
Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić, Printscreen

ISKRENa, kao i uvek

KVAZI ZAVODNIK KARIĆ ZAVEO JU JE ZA 7 DANA! Marija Kulić OSULA PALJBU po MISICI i STEFANU: Oni koriste jedno drugo!

Rijaliti -

Rijaliti zvezda i majka Miljane Kulić, Marija, oglasila se za medije i otkrila u kakvom je stanju, a komentarisala je i Jovanu Ljubisavljević, koja se danima sukobljava sa Marijinom prvorođenom ćerkom.

Marija Kulić
foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock, Profimedia

Marija je najpre otkrila kako se oseća:

- Hvala Bogu sve je super, moram reći da mi lečenje teče sjajno i da sam pri kraju lečenja. Lepo reagujem na terapiju i verujem da će sve biti u redu.

Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen/Pink

Onda se osvrnula na Jovanu Ljubisavljević, u narodu poznatiju kao "Misicu".

- Moram da kažem da je ona sramota za devojke, rekla je da nikada ne bi imala se*s u rijalitiju, a to je radila. Ona kao fina, a ovamo i se*s, i psuje, i viče. U startu se zaljubila u Tomovića, a on se sa njom igrao, a ona nije smela da mu priđe, a onda se pojavio kvazi zavodnik Karić, koji je kao nju osvojio za sedam dana. Ma od toga nema ništa, to je gluma. Od devojke fine i poštene sa velikom ljubavi van riajlitija, postala je ono, u stari to je njeno pravo lice. Zameram ja svima se*s ispred kamera i mojoj ćerki isto, ali Miljana je iskrena za razliku od one devojke bez duše - rekla je Marija o misici, a o njenoj vezi sa Stefanom Karićem dodala je:

- Od Stefana i Jovane nema ništa posle rijalitija, oni jedno drugo koriste, on za rijaliti, ona da se pere, ali samo se kanali, koristoljubiva je i zla - dodala je Marija.

Stefan Karić, Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen

Kurir.rs/S.M./Pink.rs

Bonus video:

04:05

ŠABAN BI BIO PONOSAN! Goca Šaulić na IVICI SUZA pomenula pokojnog pevača na proslavi PRINOVE: Luka je bio njegov prvi unuk (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja