07:53

Kristijan Golubović i Kristina

PAO I POLJUBAC

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ STIGAO SA KRISTINOM NA FINALE ZADRUGE 4! A onda je usledio ŠOK: Uradili su OVE IDENTIČNE TETOVAŽE! (KURIR TV)

Rijaliti -

Kristijan Golubović i Kristina Spalević pojavili su se ruku pod ruku na superfinalu Zadruge 4, i to u vrlo elegantnim izdanjima. Oni otkrili ko su njihovi favoriti za pobedu, pa prokomentarisali i Miljanu Kulić, dok je Golubović otkrio i da li se čuje sa suprugom Ivanom, kao i oko čega.

Zadruga 4, Zadruga
foto: Nemanja Nikolić

- Moj favorit je Jovana misica - otkrio je Golubović.

- Ja navijam za Stefana Karića - otkrila je Kristina, a onda je Kristijan otkrio da se čuo sa Ivanom, te i o čemu su razgovarali.

- Jesam u kontaktu sa Ivanom. Juče me je baš kontaktirala porukama. Dao sam joj ovlašćenje za ćerkin pasoš da može da ide na more i malo u Nemačku - otkrio je Golubović, pa priznao sa kim se neće pozdraviti ove noći od superfinalista.

Zadruga 4, Zadruga
foto: Nemanja Nikolić

- Super nam je, uživamo. Od ponedeljka gasimo telefone i jedno mesec dana nas nema nigde, da, planiramo putovanje. Verovatno se sa Miljanom Kulić nećemo pozdraviti, iako bi ona volela da se cokimo i da je ispuckam, ali ne verujem da ću joj pružiti ruku. Ako ona inicira pozdrav, nećemo biti nepristojni - poručio je Kristijam, sa čim se složila i Kristina, a onda je Golubović dodao:

Zadruga 4, Zadruga
foto: Nemanja Nikolić

- Kad ponizite jednu ženu i date joj samo ''šejk'' i ništa drugo od sebe, mogu da nastavim koliko je njena sujeta, ego, njeno žensko biće uništeno tim mojim postupkom i to će je peći do kraja života - rekao je Kristijan.

Kristijan i Kristina su iznenadili mnoge kad su ponosno pokazali da su uradili identične tetovaže: "K2" i krune. Nasmejani su pozirali foto reporterima.

Zadruga 4, Zadruga
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/M.M./Pink.rs

Bonus video:

05:29

TARA FUL SREĐENA STIGLA U ŠIMANOVCE DA PODRŽI ŠA! Simova SE PLAŠI susreta sa njim, otkrila šta će da uradi KADA ON NAPUSTI IMANJE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track