OD HONORARA KUPUJEM NEKRETNINU I POČINJEM BIZNIS! Mišel se OPARIO u Zadruzi, a evo da li ulazi u Zadrugu 5 i šta kaže o Mini!
Foto: Printscreen/Pink

finalista

OD HONORARA KUPUJEM NEKRETNINU I POČINJEM BIZNIS! Mišel se OPARIO u Zadruzi, a evo da li ulazi u Zadrugu 5 i šta kaže o Mini!

Rijaliti -

Ovogodišnja sezona rijalitija "Zadruga" sinoć je završena, a Nadica Zeljković odnela je pobedu.

Mišel Gvozdenović govorio je o svom učešću u rijalitiju, i tom prilikom otkrio i da je imao i te kako veliki honorar u "Zadruzi".

"Mislim da 98 odsto je ne. Zadruga 4 je bila jako naporna za mene, pokušaću da izbegnem petu sezonu, da se posvetim svojoj karijeri. Zadovoljan sam svojim učešćem, ne bih menjao ništa, nisam uradio ništa loše, pokazao sam ono što zaista jesam", rekao je on i ispričao na šta će potrošiti novac:

"Honorar ću potrošati na karijeru, snimaću pesmu i spot. Jedan deo honorara, možda kupim još jednu nekretninu za sebe, ili da uložim u neki biznis. Sve zavisi koliko je ostalo od mog honorara, mislim da sam bio istrajan i da sam dobro služio i poštovao ovu kući. Nisam imao nijedan fizički kontakt i mislim da mi je sve ostalo".

On je tokom takmičenja pred kamerama započeo vezu sa Minom Vrbaški, a sada je progovorio o njihovom raskidu.

"Mina je mlada, lepa devojka, a sad što mi nismo uspeli to je drugo. Nismo našli zajednički jezik. Ja sam u to sve ušao iskreno, ali nismo opstali", rekao je Gvozdenović.

Mina Vrbaški, Mišel Gvozdenović
foto: ATA Images

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:12

MILJANINA SESTRA BILA JE NA FINALU RIJALITIJA! Ana se pojavila u korsetu i suknjici, a njene noge svi su gledali! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track