VELIKI ŠEF ODUŠEVIO MILJANU I BEBICU! Kulićka se vratila u Zadrugu nakon OPERACIJE, a sada je stiglo PISMO samo za NJIH DVOJE!
Foto: Printscreen/ heavycur_zadruga

PRELEP GEST

VELIKI ŠEF ODUŠEVIO MILJANU I BEBICU! Kulićka se vratila u Zadrugu nakon OPERACIJE, a sada je stiglo PISMO samo za NJIH DVOJE!

Rijaliti -

U Belu kuću stiglo je pismo Velikog šefa. Nakon što su se zadrugari okupili oko crnog stola, Marko Janjušević Janjuš je pročitao pismo.

- Dragi zadrugari, upravo se otvorila prodanica za Miljanu i Nenada jer oni nisu bili u Zadruzi kada je bila kupovina. Miljana i Nenade imate 15 minuta - pozdrav Veliki šef.

Podsetimo, Miljana je juče operisala nogu, koju je povredila pred ulazak u rijaliti.

Marija Kulić se za Kurir oglasila nakon Miljanine operacije.

"Operisana je jutros. Dobro je. Pričala sam telefonom sa doktorom posle operacije. Sve je proteklo po planu, u spinalnoj anesteziji. Sada je u sobi. Osoblje bolnice i svi lekari su super. Svi su bili juče da se slikaju sa njom. Najbolji su, nemam reči. Sada je najvažnije da vodi računa i da se ne oslanja na operisanu nogu. U bolnići će biti dan - dva i vraća se u Zadrugu - rekla nam je ona, pa se osvrnula na Nenada i Zolu i rekla da nije zadovoljna Miljaninim ušešćem:

"Ne sviđa mi se Miljanino učešće, najgore učešće u ovoj sezoni zbog ovog što radi sa Nenadom. On to nije zaslužio. Pažljiv je, brine o njoj, on je takav van rijalitija. Da li se ona igra, ja to ne znam. I da je igra, meni se ovo ne sviđa", rekla je Marija.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:29

Miljana ponovo stala na binu: Ludnica na nastupu, Hrvati pali u trans

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track