VIKTORIJINA BABA REGINA O SILOVANJU: Čula sam da je BLUDNI POP izašao iz zatvora! Zlotvor nam je obeležio dete dok je živo!
Foto: Aleksandar Jovanović, Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

EKSKLUZIVNO ZA KURIR

VIKTORIJINA BABA REGINA O SILOVANJU: Čula sam da je BLUDNI POP izašao iz zatvora! Zlotvor nam je obeležio dete dok je živo!

Rijaliti -

Nakon što je Viktorija Mitrović u Zadruzi, progovorila o užasu koji je pretrpela od bludnog sveštenika, koji ju je seksualno napastvovao pre nekoliko godina, Kurir je ekskluzivno stupio u kontakt sa Viktorijinom bakom Reginom, koja se prisetila detalja ovog zločina, koji je svojevremeno potresao Srbiju.

Sveštenik, Nasilje, Silovanje, Pop, Silovana, Milovan Đokić, Regina Spasić, V. P.
foto: Dragana Udovičić

Ona nam je u razgovoru otkrila i da je bludni sveštenik Milovan Đokić, koji je osuđen na petogodišnju zatvorsku kaznu, nedavno izašao sa robije.

Milovan Đokić, Viktorija Mitrović
foto: Aleksandar Jovanović, screenshot

- Bludni pop Milovan skoro je izašao iz zatvora, bio je osuđen na pet godina. To sam čula od naroda. Ja idem na posao i ne volim o tome ni da mislim ni pričam. Lično ga nisam videla. Sve je to bilo jako potresno za nas - rekla je ona.

- Ja nisam gledala, žene su mi rekle za tu njenu ispovest. Videla sam bludnika samo jednom posle zločina, obeležio nam je dete dok je živo. Narod ko narod, pričali su svašta, neki su je i osuđivali, a imala je samo 13 godina. To je tragedija, ja sam Viktoriju očuvala od četvrte godine. On više nije ni sveštenik ovde, zlotvor - ispričala je potresena Regina za Kurir.

Sveštenik, Pop, Oslobođen, Obljuba, Presuda, Obljubio, Milovan Đokić, Stojan Spasić

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

02:19

TARA IDE IZ SRBIJE KADA SE ZAVRŠI ZADRUGA! Simova otkrila svoje PLANOVE, da li ima NOVOG DEČKA, a onda spomenula i Nenadovu BIVŠU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track