DALILA JECALA NA SAV GLAS ZBOG DEJANA, PA ZAVRŠILA SA FILIPOM ISPOD POKRIVAČA: Nisu mogli da se obuzdaju, a kamere sve SNIMILE!
Foto: Printscreen/Zadruga

PRŠTALI POLJUPCI

DALILA JECALA NA SAV GLAS ZBOG DEJANA, PA ZAVRŠILA SA FILIPOM ISPOD POKRIVAČA: Nisu mogli da se obuzdaju, a kamere sve SNIMILE!

Rijaliti -

Nakon što je Dalila prolila suze zbog Dejana, ona i Filip Car su otišli u izolaciju kako bi se odmorili pred večerašnju emisiju.

Njih dvoje od kada su zvanično uplovili u ljubavni odnos ne mogu da obuzdaju svoje strasti, te svako svoje slobodno vreme provode razmenjivajući nežnosti i uživajući jedno u drugom.

Filip Car pružio je udatoj Dalili Dragojević neophodnu utehu, ali ovog puta ispod pokrivača. Naime, ona se gušila u suzama tokom potresnog izlaganja Dejana, pa je završila u ekonomskom dvorištu, a sve što joj je bilo potrebno jeste Carev zagrljaj.

Pokrivač se pomerao, a neprestano su se čuli poljupci, pa je nepoznato da li je došlo i do prve vrele akcije, odnosno, da li se Dalila u potpunosti prepustila novom izabraniku, iako njen zakoniti muž boravi na imanju.

- Nemoj to - rekla je Dalila Caru.

Filip se odmah okrenuo da vidi da li ih kamera snima, a onda se šokirao kada se shvatio ga je ona sve vreme bila okrenuta ka njima.

- Je*em ti krv u pi*ku - rekao je Car kada je video kameru.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track