NEOČEKIVANO: DEJAN SE OBRATIO DAVIDU! Dragojević zbog garderobe uputio poruku bratu sa kojim ne priča GODINAMA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

šok

NEOČEKIVANO: DEJAN SE OBRATIO DAVIDU! Dragojević zbog garderobe uputio poruku bratu sa kojim ne priča GODINAMA! (VIDEO)

Rijaliti -

Dejan Dragojević pre nekoliko dana dobio je nove stvari, a njegov brat, David Dragojević, oglasio se i potvrdio da mu ih je on poslao. On je večeras obukao novu jaknu, koju su svi pohvalili.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Pink

Fran Pujas zagledao je Dejanovu jaknu, a onda se Dejan zahvalio.

- Hvala na jaši, hvala na stvarima - rekao je Dejan.

Iako godinama ne razgovaraju, David Dragojević rešio je da iznenadi mlađeg brata Dejana i u "Zadrugu" mu pošalje stvari, što mu je rano jutros, posle svih životnih problema, vratilo osmeh na lice.

- Mnogo sam bio srećan, to je prvo bilo što sam video kada sam se probudio... I ne mogu da opišem sreću, zato sto je konačno bio srećan i nasmejan, nakon ovih dana kraha koji je doživeo! Njegova sreća je i moja sreća, puno mi je srce, i toliko toga bih imao da mu kažem i da ga zagrlim da mu dam snagu - kaže David za Pink.rs i priznaje da se plašio da mu brat neće prihvatiti stvari ukoliko shvati da mu stižu od njega.

- Jesam, plašio sam se toga najviše! Zamolio sam da se ne sazna da je od mene, niti sam bilo kome šta govorio. Želeo sam da dobije stvari i da ima novo nešto. Mislim da oseti da je od mene i da mu je drago, Miljana odmah na keca kaže: "Šta ako je od David?!", dovoljno je bilo to. Iskreno, danas sam najsrećnija osoba na svetu. Samo da je srećan - iskren je David.

Dejan Dragojević, David Dragojević
foto: Printscreen/Pink, Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.M./Pink.rs

Bonus video:

00:14

KORAĆEVA I DAVID PONOVO OČI U OČI! Nakon raskida PRVI PUT sedeli za istim stolom, a evo šta je Dragojević radio!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track