TRAŽITE OD MENE DA BUDEM KIJA I IVANA ALEKSIĆ! Dejan prevaren kao one u rijalitiju, ali NE ŽELI RAZVOD: I dalje imam osećaj za nju
Foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić

au!

TRAŽITE OD MENE DA BUDEM KIJA I IVANA ALEKSIĆ! Dejan prevaren kao one u rijalitiju, ali NE ŽELI RAZVOD: I dalje imam osećaj za nju

Rijaliti -

Dejan Dragojević je odlučio da odgovori na prozivke zadrugara u emisiji "Gledanje snimaka", kojima nije bilo jasno zbog čega on i dalje ne podnosi zahtev za razvod braka.

- Šta vama predstavlja papir? Ja i dalje imam neki osećaj - rekao je Dejan.

Dejan Dragojević
foto: Pritnscreen

- A šta ako ti ne prođe, a Dalila ne traži razvod još 10 godina? - pitala ga je Matora.

- Ja da sam našao devojku, zaljubili se, volimo, pričamo o bebi, a za drugu stranu me zabole, ja bih tražio razvod. Jer ja nemam osećanja prema drugoj osobi. Ne mogu ja ovako da tražim, kad i dalje imam neku vrstu osećanja - dodao je Dragojević.

Dejan Dragojević
foto: Pritnscreen

- Ja sam baš razgovarala sa Dejanom. Meni je sumanuto da prevarena strana ne traži razvod. Dalilu boli uvo, ona ima svoju vezu. Dejan kao da ne kapira. U priči sa mnom je rekao da će možda da dođe do toga za nedelju, dve, tri... da treba vremena. Ja mislim da bi mu lakše bilo da to uradi, pa makar i na silu. Kod Ša je zahtev podnela Ivana, povređana strana - istakla je Tara Simov.

- Niko nije video Ivanu šta je radila u stanu... Svaki put je ulazila druga strana od spolja. Ja ovde, imam situaciju gde preživljavam šta preživljavam. Vi tražite od mene da budem Kija, Ivana... A ne znate šta su one preživljavale napolju - govorio je Dejan.

- Za Kiju znamo. Ja se slažem sa Đedovićem da Dejan ne treba da bude ovoliko staložen: "Neću da potpišem, što bih ja tražio razvod". Sve ovo ukazuje na neku foliražu. I Dalila mi nije jasna. Onaj dan bes traži razvod i onda odjednom neće. Šta je razlog? - poručila je zadrugarka.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:20

TARA OBJAVILA SVE PRLJAVŠTINE IZ VEZE SA ŠA! Ša RAZVALJUJE , tvrdi da ima NOŽ, a onda STRAŠNE slike izgrebanog repera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track