ONA PRVA TREBA DA KAŽE ALO BRE, KAKVA DALILA? Vendi nagazila Tanju Jovićević: Beskičmenjak, plaćala ljubav stanom, dala ga KOCKARU
Foto: Printscreen/Grand TV, Printscreen/Pink

odvojila žito od kukolja

ONA PRVA TREBA DA KAŽE ALO BRE, KAKVA DALILA? Vendi nagazila Tanju Jovićević: Beskičmenjak, plaćala ljubav stanom, dala ga KOCKARU

Rijaliti -

Vesna Vukelić Vendi, pored toga što se bavi muzikom, redovno prati dešavanja na estradi i u rijalitiju, a sada je komentarisala pevačicu Tanje Jovićević, nekadašnjeg frontmena "Oktobar 1864" i njen boravak u "Zadruzi 5".

Vesna Vukelić Vendi
foto: Printscreen Grand Tv

- Tanje Jovićević nema nigde. Potonula je i klima glavom. Kad jedna lisica, Dalila, može da dođe i da joj kaže "Šta pričaš ti, 'ajde ćuti". Tanjina faca govori da s njom nešto nije u redu. To je bolesna faca, ne od bolesti, već od gordosti. Kao u životu sam prošla na foru, sad moram da ćutim i gutam, jer mi je to bio i princip i način razmišljanja u životu. Tačno se vidi način na koji je operisala u životu, drugi će da se bave mojim bendom, ja ću da izađem i otpevam. Ti si frontmen, prva violina koja treba zagzi i kaže "Alo bre, stop, kakva Dalila, ko meni može da kaže da ćutim", ali ona je beskičmenjak. Ako si ti ne znam šta u životu, kako može da se nazove formiranom ličnošću. Ona je protrčala kroz život, nije se čeličila, nije se borila, nije bila ni u jednom ratu - govorila je Vendi u emsiji "Grand magazin".

Tanja Jovićević
foto: Printscreen

- Kad imamo te, koji bi trebalo da budu temelj i da brane prošlost, takvih nema, i naravno da će da dođu uličari i da osvajaju vlast. Tanja Jovićević je kukolj, ja ne znam koji je smisao njenog života. Čujem komentare, neki tip joj uzeo stan. Zašto nisi dala stan nekoj deci? Htela si da plaćaš ljubav stanom, pa si ga dala nekom kockaru. Kad te bace u neki zmijarnik, konglomerat, nje nema nigde. Htela sam da čujem kako ona priča, gledala sam sat dva, na kraju sam pitala prijatelje da mi pošalju da čujem kako priča. Njen glas nema težinu, došlo je vreme da se odvoji žito od kukolja - zaključila je Vukelićeva.

Vesna Vukelić Vendi
foto: Printscreen Grand Tv

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:30

VENDI OPLELA PO ŽENAMA: Nije normalno da žena od 50 godina ima dečka, ona je nikakav uzor svojoj ćerki i velika BLUDNICA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track