DEJAN JE SVIMA POSTAO DOBAR JER JE ŽRTVA U NARODU! Miki kod Dalile i Cara opleo po Dragojeviću: Niko nije toliko JADAN! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

NIJE GA ŠTEDEO

DEJAN JE SVIMA POSTAO DOBAR JER JE ŽRTVA U NARODU! Miki kod Dalile i Cara opleo po Dragojeviću: Niko nije toliko JADAN! (VIDEO)

Rijaliti -

Miki Đuričić upao je kod Dalile Dragojević i Filipa Cara kako bi komentarisao aktuelne teme iz Zadruge, a nije štedeo ni Dejana Dragojevića.

Miki Đuričić
foto: Printscreen/Pink

- Dejan je postao drug sa svima nama, da ste ostali zajedno, većinu žena bi nazivao k*rvama, narkomankama. Postao im je dobar silom prilika, jer je u narodu sad žrtva. Ne, to je isti onaj Dejan koji vas je nazivao k*rvama - rekao je Miki.

- Ja sam rekao da bi im ostao noćna mora - dodao je Car.

- On i dalje sve to isto misli - istakla je Dalila.

- A u aprilu, kad ga svi budu napadali, ja ću ga braniti. Neću sad, iako mi je žao čoveka. Nekako, imam osećaj kroz ove rijalitije, kad god je neko bio tako jadan, nije bio toliko. Nema ovde nevinih - pričao je Miki.

- Samo ne treba ovde da ga ona napada - dodao je Car.

Miki Đuričić
foto: Printscreen/Pink

- Ja sam od starta bio protiv vaše veze, a oni su ćutali, kako biste se vi smuvali, da vi vas napadali. Ko vas tešI? Najveći napadači vaše veze. Kao moralne gromade.... E, to mene j*be... Najlakše je moralisati. Vidi, da si beozbrazna, bezobrazna si kao kera. Ali jedva su čekali da se vas dvoje smuvate. I sad ustaje kao Rešićka: "Grujo, zamisli kako je tvojoj ženi" - govorio je Đuričić.

- Kažu da je Dejan dao 100 dinara njoj i Mimi kad su se poljubili - istakla je Dalila.

- Došao da im čestita - dodao je Car.

- Vidi, Sandru što ne volim... - pričao je Miki.

- A prošle godine jedva čekala da se Tara i Ša smuvaju. Ona sad pere sebe za prošlu sezonu. Uz Dejana je da se pere za prošlu godinu, jer je prošle godine katastrofu napravila - pričao je Filip.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:09

STANIJA POKAZALA SOBU ZA BEBU! Sve će da bude u ogledalima za slikanje i snimanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track