CAR BI OPET SA DALILOM! JADAO SE MIKIJU! Priznao šta bi najrađe s radio s njom: Dejan će da OBOLI ako uradi što je ZAMISLIO
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Zadruga

biće pakao

CAR BI OPET SA DALILOM! JADAO SE MIKIJU! Priznao šta bi najrađe s radio s njom: Dejan će da OBOLI ako uradi što je ZAMISLIO

Rijaliti -

Dalila Dragojević i Filip Car nastavili su da se gledaju ispod jorgana, a onda je počelo i domunđavanje. Oni su jako tiho pričali, a čini se da su se raspravljali, jer su sve vreme pravili pokrte šakama.

Car je ustao iz kreveta i počeo da doziva Dalilu da idu kod Mikija Đuričića u rehabilitaciju, baš kao u vreme kad su bili zajedno. Mešutim Dalila nije ustala, pa je otišao je sam otišao kod Mikija.

- Žao mi je, pogubljena je, vidim na njoj. Seo bih i popričao sa njom, a ako popričam, ovaj će da oboli. Ona i ja da sednemo, to je za njega kao da idemo na oltar. Sa druge strane priđem svakome kad vidim da je loše. Žena gleda kao kroz staklo - pričao je Car.

- Ovaj nije normalan. On ceo klip pita gde je Tedi, da oni ne bi nešto rekli. Nisu ljudi ništa ružno rekli. Čovek je rekao bilo bi drugačije, to je rekao i za stolom. Mene glava zaboli, neću da komentarišem - pričao je Miki.

- Mi smo svi tužni životi - istakao je Filip. - Najmanji je problem što se Dalila zaljubila u tebe - dodao je Miki. - Milica i Mensur, da li čovek da razgovara ili sedi sa njom, šta god da uradi je greška... Sve su to kosmičke strasti, a ne ljubavi - govorio je Car.

kurir.rs

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track