SINE, TI ĆEŠ BRATI LOVU! OSMAN KARIĆ OBRATIO SE STEFANU: Imao je poseban povod, a onda se javila i majka rijaliti igrača!
Foto: Nemanja Nikolić

SLAVLJE

SINE, TI ĆEŠ BRATI LOVU! OSMAN KARIĆ OBRATIO SE STEFANU: Imao je poseban povod, a onda se javila i majka rijaliti igrača!

Rijaliti -

Porodica Karić slavi krsnu slavu Svetog Stefana, a tim povodom će na velepnom imanju Zadruge biti održano veselje.

Kako je Stefan Karić učesnik Zadruge 5, njegova porodica, otac Osman i njegova majka su Stefanu poslali čestitke za slavu, prenosi Pink.

- Sine, sneg je i dolaze zime, često se u kući pominje tvoje ime. Zadrugu gledam 24/sedam, umoran sam, ali neću da se predam. Ove godine si super, nekad si i dizel, vidim da si postao i frizer. Zadrugarski berberin radnja će se zvati, ti ćeš sine lovu brati. Utoke se mani, makaza se lati. Srećna slava sine, imaš pozdrave od svih drugara i Adžema brata, ljubi te tata. Osman - pisalo je u dirljivoj čestitki.

Osman Karić
foto: Printscreen/Zadruga

Međutim nije izostala ni čestitka Stefanove majke:

- Sinko moj, srećan slava! Zdravlje i sreća nek te prate i sve veselo nek ti bude! Asa je dobar! Unosi badnjak umesto tebe i maše repom. Srećan Božić tebi, sine moj! U miru, zdravlju i blagostanju proslavi sa zadruagrima. Svima čestitaj u majkino ime! Budi ono što jesi, a to je ono što sada predstavljaš. Dobrog, kulturnog, odanog, poštenog i velikodušnog čoveka. Baš kako sam te učila. Dobro se uvek dobrim vrati! Ustani za ono u šta veruješ pa makar stajao sam! Onima kojima je iskreno stalo do tebe, neće dopustuti da se osećaš loše. Pozdrav gospodinu Lepom Mići! Voli te tvoja majka - napisala je Stefanova majka i stavila srca na kraju čestitke.

Stefan Karić
foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:04

KARIĆ PLAČE ZA NJOM U RIJALITIJU, A ONA IZLAZI I TO U LATEKS IZDANJU: Misica se nabila na štikle i utegla, a poruke se NIŽU! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track