KARIĆA SLOMILO PISMO OD DEVOJKE, RASPLAKAO SE PRED SVIMA! MISICA OTVORILA DUŠU: Želim ti mir i snagu da preživiš sve što dolazi!
Foto: Printscreen

NEŽNE REČI GA UBILE

KARIĆA SLOMILO PISMO OD DEVOJKE, RASPLAKAO SE PRED SVIMA! MISICA OTVORILA DUŠU: Želim ti mir i snagu da preživiš sve što dolazi!

Rijaliti -

Stefan Karić slavi krsnu slavu Svetog Stefana, a njegova porodica mu je poslala emotivne poruke.

Međutim najdraža čestitka koja je poslata Stefanu definitivno je od njegove izabranice Jovane Ljubisavljević.

Stefan Karić
foto: Printscreen

Karić čim je ugledao njene nežne reči počeo je da plače.

Stefan Karić
foto: Printscreen

- Ljubavi moja... Srećna slava! Srećan imendan! Volim te najviše na svetu. Tu sam pored tebe uvek i zauvek. Svako tvoje "volim te, ljubavi" mi napuni srce novom energijom i odjednom si mi tako blizu... I sada sam, dušom, tu pored... Da ti poželim mir, strpljenje, snagu i zdrav razum da preživiš sve što dolazi. Dok mi ne dođeš ponovo... Zahvalna sam ti na ljubavi i poštovanju koje mi pružaš i pokazuješ iz dana u dan. Ti si moj ponos! Ponosna sam na tebe, na nas, na našu ljubav. Boriš se kao lav. Ja znam da si ti taj pravi, samo ti. A ti treba da znaš da niko na svetu nije voljen kao ti. Zato ne brini, ti si moje sve. Zauvek! Poznaješ me. Najbolja sam za tebe, za nas. U svakom momentu sam samo tvoja srcem i dušom i čekam te na starom mestu. Nikad te više neću pustiti, jedva te čekam. I svakog dana ću biti lepa za tebe jer svaki je dan, tvoj imendan. Volim te, tvoja Joca - napisala je Ljubisavljevićeva u emotivnoj čestitki.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:50

PADAJU KAZNE! Večerašnja epizoda će PREGAZITI BAROVCE: Takmičari već STREPE OD POSLEDICA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track