SMUČIO MI SE S*KS MOJE ĆERKE I MENSURA! Majka Milice Veselinović očajna zbog Milice, a evo kako želi da je opravda
Foto: Printscreen

SMUČIO MI SE S*KS MOJE ĆERKE I MENSURA! Majka Milice Veselinović očajna zbog Milice, a evo kako želi da je opravda

Rijaliti -

Majka najmlađe učesnice Zadruge 5 Milice Veselinović, Ana, u ekskluzivnom intervjuu za Rijaliti plus! priča o sramoti koju je doživljavala dok je gledala intimne odnose svoje ćerke s Mensurom Ajdarpašićem, ali i o bolu zbog razdvojenosti od nje. Kako kaže, volela bi da svoju naslednicu uskoro zagrli te da se više nikada ne razdvaja od nje.

- Nije lako gledati seks svog deteta, pogotovo na televiziji koju prati čitav svet. Znam da oni tamo žive život i ne obaziru se na kamere, ali meni kao majci je to strašno - rekla je na početku razgovora za Rijaliti plus! Ana Veselinović, pa pokušala da opravda svoju ćerku.

Milica Veselinović
foto: Pritnscreen

- Moja Milica ne radi ništa što ne rade druge osobe van rijalitija, samo što njih tamo snimaju kamere i u tome je jedina razlika. Miličin tata je često na putu, radi. Retko prati Zadrugu, ali je upućen u sve što se dešava. Ni njemu nije svejedno što je ona tamo i što radi to što radi, ali šta da radimo? Ona odavno ne sluša naše savete a mi ne možemo da je se odreknemo. Takva je, kakva je. Naša je - bila je iskrena Ana pa se osvrnula se na Miličin odnos s Mensurom.

- Sve što sam imala rekla sam njoj lično kada sam ulazila na imanje. Odlučila sam da nju i Mensura više ne komentarišem i da dignem ruke od toga. Nadam se da će se ona opametiti i da će početi da misli svojom glavom. Ja nisam za tu vezu i ne podržavam je, ali neka Milica radi onako kako misli da treba - kaže gospođa Veselinović, i dodaje:

- On je bezobrazan, nema obraza. Zamislite, prišao je da mi pruži ruku, a samo dan pre mog dolaska u Zadrugu me je najstrašnije psovao - prisetila se Miličina mama neprijatnosti u „Beloj kući“.

- Što se tiče njenih ranijih veza, do sada je imala samo dva momka. Jedan od njih je taj Golub kojeg sada pominju u rijalitiju. Svašta se piše po medijima o njoj, ali to ništa nije tačno - kaže majka maloletne zadrugarke i objašnjava:

- Ona se školovala u Paraćinu, gde je upoznala tog momka. Oboje su imali po 16 godina. Piše se da je živela kod njega, a to je glupost jer je Milica imala svoj stan u kojem je živela sama. Zašto bi živela kod tog Goluba? - pita se Ana, i dodaje:

- Nikada se nisam mešala u njene veze, tako da ne znam kakav im je bio odnos. Čula sam da postoji mogućnost da on uđe u rijaliti i priča se da se ona plaši toga. Verovatno misli da će on ući s nekom pričom i da će reći nešto o njihovom odnosu, ali koliko sam ja upućena, tu je sve čisto - kaže ona, i dodaje da je njena ćerka oduvek htela da bude popularna.

- Milica je pravi borac, bori se svim silama. Ona je živahna, oduvek je volela javnost, pratila je Zadrugu i želja joj je bila da uđe unutra. Vidim da je publika voli, to govore njeni brojni pratioci na Instagramu. Već joj stižu razne ponude za saradnju kada bude izašla iz rijalitija - zaključila je Ana za Rijaliti plus!.

Milici Veselinović mnogi su zamerili što je sebe poredila sa Minom Vrbaški, ističući da ona nije promiskuitetna kao bivša Mensurova devojka, te kako je visokomoralna.

- Moje dete se loše izrazilo tom prilikom. Htela je samo da kaže da nisu sve devojke kao Mina, što su mnogi uzeli zdravo za gotovo - rekla je Ana.

Milica Veselinović, Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen

kurir.rs/Rijaliti plus!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track