NEDELJA LJUBAVI JE POSTALA NEDELJA PAKLA U ZADRUZI! Lepi Mića osuo rafalnu paljbu po ljubavnim parovima i žestoko ih OSUDIO! VIDEO
Foto: Printscreen

haos u najavi

NEDELJA LJUBAVI JE POSTALA NEDELJA PAKLA U ZADRUZI! Lepi Mića osuo rafalnu paljbu po ljubavnim parovima i žestoko ih OSUDIO! VIDEO

Rijaliti -

U emisiji "Radio Amnezija" voditelji Mateja Matijević i Nenad Aleksić Ša, ugostili su Dalilu Dragojević i Filipa Cara, koji nisu došli u radio emisiju. Gost koji je došao umesto njih bio je Lepi Mića koji je komentarisao ljubavne odnose u kući!

- Nikako da se slažu. Sve neko inaćenje. Ovo nije ljubav. Mladi ste, pokažite emociju, volite se, pokžite ljubav. Mizerno je vređanje. Oni su pretvorili dane ljubavi u dane pakla! Ja volim neki drugi način, drugi osećaj, ne razumem ova vremena. Podržavam svaku emociju koja je iskrena. Psuju, kunu, inate se! Stalno je takmičenje, to nije ljubav. - rekao je Mića.

Lepi Mića
foto: Printscreen

- Primetio sam kad ukućani pohvale devojku da odmah skaču - dodao je Ša.

- Da, odmah napadaju! Tražite devojku koju zavolite na prvi pogled, pa posle sve menjate. Pa šta ste onda zavoleti kod nje ako sve menjate? Nije mi jasno. Ljube se iz emocija na zadatku a posle kažu da nemaju emocije da je to samo zadatak. Ja Mimi i Gruji ne mislim loše, samo dobro, ali oni sebi misle dobro. Trebaju da se vole i sve je rešeno - dodaje Mića.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

09:29

ŠOK NA SAMOM POČETKU ZADRUGE! Lepi Mića ide u PENZIJU, ovo mu je poslednji rijaliti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track