DEJAN JE NAMERNO UŠAO U VEZU DA BI NAPAKOSTIO DALILI! Oglasila se rođaka Mujićeve: Evo šta mislio o Caru, a udarila na BIVŠEG ZETA
Foto: Printscreen/Pink TV

REKLA SVOJE

DEJAN JE NAMERNO UŠAO U VEZU DA BI NAPAKOSTIO DALILI! Oglasila se rođaka Mujićeve: Evo šta mislio o Caru, a udarila na BIVŠEG ZETA

Rijaliti -

U Zadruzi se desio brutalan sukob Dalile Dragojević i Filipa Cara. Naime, Caru je zasmetalo Dalilino ponašanje u tokom žurke jer mu nije posvetila dovoljno pažnje, pa su se njih dvoje posvađali.

Filip Car, Dalila Dragojević
foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić, Printscreen/Zadruga

Tim povodom oglasila se Dalilina rođaka koja je bila vidno nervozna zbog cele situacije koja se desila. Prokomentarisala je Dalilin sukob sa Carem, ali i odnos sa Dejanom:

- Ono stvarno ne bih komentarisala, jednostavno alkohol je učinio svoje. Ubeđena sam da je neko rekao Filipu nešto protiv Dalile i da je on zato onako reagovao. Znam ja svoju rođaku, ona je Cara baš zavolela, ali i on nju. Imaju strah da ne izgube jedno drugo, i zbog toga prave taj nevidljivi zid da se totalno prepuste jedno drugom. Plaše se da će biti povređeni, ali ja znam da neće. Zaboraviće se sve sukobe a njihova ljubav će pobediti sve dušebrižnike! - prokomentarisala nam je Dalilina rođaka sinoćni sukob Dalile i Cara.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

- Ja ne mogu da verujem šta se dešava tamo. To je sve maslo Dragojevića, oni su je upropastili. Dejan je namerno provocira pa joj pravi problem sa Filipom, a da ne pominjemo to da je isti taj Dejan namerno ušao u vezu sa onom Aleksandrom da bi napakostio i Dalili i Caru. Sramota! Sve bih dala da mogu da sklonim nju i Filipa da budu sami i da uživaju u njihovoj ljubavi - rekla je Dalilina rođaka.

filip car, Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Pink TV

Kurir.rs/S.M./Pink.rs

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track