ON JE DIVČEVOJ ĆERKI U JEKU SKANDALA NAJVEĆA PODRŠKA Petra samo na NJEGA misli, on je ovako iznenadio, a gest nosi JAKU SIMBOLIKU
Foto: Damir Dervišagić, Instagram

Velika podrška

ON JE DIVČEVOJ ĆERKI U JEKU SKANDALA NAJVEĆA PODRŠKA Petra samo na NJEGA misli, on je ovako iznenadio, a gest nosi JAKU SIMBOLIKU

Stars -

Petra Divac, ćerka Vlada i Snežane Divac našla se u centru skandala zbog fudbalera Niše Saveljića, koji joj je slao neprimerene poruke.

Ona je ekskluzivno za Kurir otkrila detalje i poslala prepisku koju je imala sa bivšim fudbalerom i drugom svoga oca Vlada Divca, koju možete da pročitate ovde.

Petra, koja je inače veoma aktivna na društvenim mrežama, poslednje vreme postavlja fotografije sa svojim dečkom Mihajlom Veurovićem.

Da ljubav cveta kao prvog dana svedoči i nova fotografija koju je ćerka Vlada Divca objavila na Instagramu. Naime, budući da su trenutno razdvojeni, Petra se pohvalila prelepim buketom cveća koji je dobila od svog pažljivog izabranika i jednostavnom porukom: “Volim te, Mihajlo", a odabrao je suncokrete, koje simboluzije obožavanje i zanesenost.

Petra Divac
foto: Printscreen/Instagram

A posle ispovesti koju je dala za Kurir, šta je sve proživela posle poruka dobijenik od Niše Saveljića, Petra je objavila ponovo fotografiju sa Mihajlom, sa jednih od ranijih putovanja.

Petra Divac
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Petra Divac prvi put posle skandala oglasila se za Kurir i otkrila kroz šta je prolazila u periodu kada joj je Savaljić slao poruke, koje je pokazala i roditeljima.

"Glavni razlog mog saopštenja je da dam glas najpre sebi, a i svim devojkama i ženama koje su doživele ili doživljavaju seksualno nasilje ili seksualno uznemiravanje, koje žene jako dobro razumeju da ostavlja traume za ceo život. U trenutku kada se meni ovo desilo, imala sam 21 godinu. Desilo se u mojoj kući, gde sam bila sa roditeljima u tom trenutku gde sam se osećala i najsigurnije i najzaštićenije. Poruke neprimernog sadržaja mi je slao otac mog druga, i poznanik mog oca sa kim ima i puno zajedničkih prijatelja", navela je Petra.

kurir.rs

Bonus video:

02:10

DIVAC I RAĐA ZAVRŠILI U SKADARLIJI: Tamburaši im pevali Olivera, Bajagu i Halida na uvce (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track