ZADRUGARA OSTAVILA ŽENA, POSLALA MU PAPIRE, A SAD SE OGLASILA! Grujina supruga: Ne pratim njegove suze, zanimaju me samo ĆERKE!
Foto: Printscreen/Zadruga

HAOS

ZADRUGARA OSTAVILA ŽENA, POSLALA MU PAPIRE, A SAD SE OGLASILA! Grujina supruga: Ne pratim njegove suze, zanimaju me samo ĆERKE!

Rijaliti -

Nikola Grujić Gruja dobio je papire od advokata. Naime, njegova žena Ljilja je odlučila da ga navodno zauvek ostavi nakon prevare koju je počinio pred kamerama rijaliti programa u regionu "Zadruga".

Naime, njegova žena Ljilja je poslala izjavu koju Gruja treba da potpiše i pristane na to da se njegova deca upišu u Osnovnu školu, odnosno predškolsku ustanovu.

Nikola Grujić Gruja
foto: Printscreen/Zadruga

S obzirom da je neizvesno kada će Gruja napustili rijaliti, ona je podnela zahtev kojim će njihova zajednička maloletna deca dobiti pravo da krenu u školu, i time neće trpeti nadoknadu štete.

Pevač je pored saglasnosti dobio i još jedan papire "Izjava saglasnosti" u kojoj će potpisivanjem iste odobriti pravo da njihova zajednička, maloletna, deca krenu u školu kao i to da Ljilja ima potpuno pravo da preuzme sve radnje vezane za upis dece u školu, bez njegovog prisustva i saglasnosti.

Gruja je potpisao papire, a onda ih odneo do kapije.

Sandi Kojić se već neko vreme nabacuje Milani Šarac Mimi, a sada joj je preneo informaciju da su Gruji stigli papiri, a ona mu je rekla da ode do njega i odmah proveri o čemu se radi.

- Pitali su ga, kaže privatno, neće da priča, možda za decu - rekao je Sandi.

- Stvarno? - pitala je ona.

- Sad je dobio, možda je starateljstvo, možda nešto mora da potpiše - pričao je Sandi.

- Idi vidi gde je - rekla mu je ona, a on je odmah izašao napolje i krenuo da ga traži.

Nakon javne prevare i svih dešavanja koja su intrigirala javnost mesecima unazad, Grujina žena je nastavila da bude na 'visini zadatka' i ne otkriva previše svoje emocije povodom nastale situacije. Ljiljana je kratko i jasno za Pink.rs prokomentarisala muževljevo pokajanje:

- Nisam gledala i pratila ni prvobitna dešavanja, pa neću ni suze. Kao što ste imali prilike da vidite, danas kada su stigli papiri, jedini fokus su mi deca i njihova bolja buducnost. Ćerke su jedino što me sada zanima i ništa više - rekla je ona.

Nikola Grujić Gruja
foto: Printscreen/Zadruga

Kurir.rs/M.M./Pink.rs

Bonus video:

03:55

Nikola Grujić ulazi u Zadrugu 5

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track