MAMA JE IZVLAČILA IZ DEPRESIJE, OMALOVAŽAVALI SU JE, MEDIJI SU BRUJALI O NJOJ... Ovo je bolna ispovest Irme Sejranić, OTKRILA SVE!
Foto: Damir Dervišagić

OTVORILA DUŠU

MAMA JE IZVLAČILA IZ DEPRESIJE, OMALOVAŽAVALI SU JE, MEDIJI SU BRUJALI O NJOJ... Ovo je bolna ispovest Irme Sejranić, OTKRILA SVE!

Rijaliti -

Pevačica Irma Sejranić je ispričala kako je izgledao njen život pre ulaska na velelepnom imanje "Zadruge 5".

- Današnja tema je drugačija, pričamo o životima zadrugara pre ulaska u Zadrugu - rekao je reper.

- Skinuću naočare, razmišljala sam da li da uopšte dođem u emisiju. Bliži se kraj emisije, da ne ispadne da vi želite mene da upoznate, ne znam što bi sada ako niste za ovih osam meseci. Ja sam Irma Sejranić - počela je oštro pevačica.

- Čuli smo da si pevačica, završila fakultete, moda, hajde ispričaj - rekao je Car.

Irma Sejranić
foto: Printscreen/Zadruga

- Ja sam jako svestrana, kontraš sam, završila sam tri srednje škole i dva fakulteta. Bila sam ja festivalima i osvajala sam prva mesta, imam talenat za muziku i ples, kao i za rijaliti. Krenula sam da se bavim muzikom u 21. godini, mama me je prijavila za audiciju da me izvuče iz depresije. Bila sam jako interesantna u Bosni, mediji su brujali o meni... Ja volim i da analiziram ljude, osetim energiju.... Ja sam previše iskrena i otvorena, ne želim da se neko bavi sa mnom i da želi priča loše o meni - pričala je Irma.

- Kako si počela da se baviš muzikom? - pitao je Car.

- Mene su omalovažavali, ali ja mogu da podnesem pritisak, jaka sam, mogu sve da iznesem u životu. Mogu da nosim svoj krst. Ja se ne smatram zvezdom, normalna sam, znam odakle dolazim i cenim prave vrednosti u životu. Ne stavljam prefiks na to, čovek me kupi sitnicama... - pričala je Irma.

- Da li misliš da treba da pobediš ovde? - pitao je Ša.

- Ja sam ovde prošla mnoge uvrede, vređana sam non-stop. Dalila zaslužuje pobedu, ja ovde nosim sve, ja sam za vas doktor. Svako od nas nosi deo odgovornosti, ko god da pobedi ja ću mu čestitati od srca. Kada smo u pitanju nas dve, ja bih joj pružila ruku i čestitala. Ja ne mogu da joj ne priđem kada se loše oseća, drugačije gledam na nju. Na dubini srca i duša ne želim joj loše, koliko god se mi svađale i raspravljale mi se slažemo - pričala je Irma.

- Moja majka je želela da završim fakultet, a ne da pevam. Ja sam pevala u Holandiji, bila sam na Pinku i promovisala pesmu, posle sam otišla dalje... - nije mogla da dođe do reči Irma od Cara i Ša.

- Da li bi nam otpevala barem jedan deo tvoje pesme - pitao je Car.

- Prvi put na Zadrugoviziji 4 nisam promukla, nisam ni probala ni slušala matricu, koliko sam se dala dobro sam prošla - rekla je Sejranićeva, pa zapevala.

- Moja pesma "Jutro posle kokaina" je pesma koja opisuje moju bol. Ja sam jako jaka, tako su se i muškarci prema meni ponašali. Mnogo više voli nego drugi ljudi - pričala je Irma.

- Ja imam pitanje za Filipa, da li je sinoć ono bila želja za osvetom? - pitao je ona.

- Nemam potrebu da se osvećujem nekome, ni za šta, mi smo slobodni. Plesali smo i ljubili se - odgovorio je on.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track