LEPI MIĆA PODELIO KAFANSKO ISKUSTVO! Zbog ovoga je odlučio da više ne bude pevač: Od jedne stvari sam LUDEO! (VIDEO)
Foto: Printscreen

BEZ DLAKE NA JEZIKU

LEPI MIĆA PODELIO KAFANSKO ISKUSTVO! Zbog ovoga je odlučio da više ne bude pevač: Od jedne stvari sam LUDEO! (VIDEO)

Rijaliti -

Lepi Mića pričao je sa Lazarem Čolićem Zolom i Filipom Carem o svom iskustvu iz kafane, nepoštovanju muzike i problemima sa kojima se pevači susreću.

On je izneo sve detalje iz provoda gde je išao sa prijateljima.

- Pre jedno pet godina, došli smo nešto ranije, seli sa gazdom da popijemo piće. Došli neki momci, zvali nas za sto, mi došli, a onda su zvali i muziku. Oni došli pevaju, muzika svira. Ovaj nije hteo da naručuje pesme već mu je dao 'pet glava' , pustio ga da peva. Ja sam poludeo, ali nisam mogao ništa jer sam ja gazdin drug dobar. Ja znam šta on voli, mogao sam da ga gađam kako sam hteo. Na stolu kibla leda, boca viskija, sve je tu... Nije to običan gost vidi se. Rekao sam mu posle: 'Alo majmujne, baviš se muzikom, ne znaš osnovne stvari' - govorio je Mića.

Lepi Mića
foto: Printscreen

- Još jednom tako, zvali muziku, oni očekivali da im pevaju, on tek posle sat vremena došli... Tad im je gazda rekao: 'Svako ima svojih pet minuta, vaših je odavno prošlo'. Ne možeš ti da ne poštuješ, da te neko zove, a ti se praviš lud. Zato sam i rekao da neću da radim, ljudi ne znaju svoj posao, a ja od toga ludim. Nema nervozan sam ili nije mi dan, moraš da budeš nasmejan i uvek raspoložen, moraš da imaš šlifa - nastavio je pevač.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:24

SAMO NEK JE VESELO: Pogledajte slavlje nasred ulice u Beogradu na Vaskrs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track