TOP 5 MODNIH PROMAŠAJA ZADRUGARKI: Kad su se Maja, Deniz, Stanija, Miljana i Marijana pojavile OVAKVE, malo ko je ĆUTAO!
Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

HIT STAJLINZI

TOP 5 MODNIH PROMAŠAJA ZADRUGARKI: Kad su se Maja, Deniz, Stanija, Miljana i Marijana pojavile OVAKVE, malo ko je ĆUTAO!

Rijaliti -

Rijaliti zvezde trude se da prate modne trendove, ali i da privuku pažnju javnosti svojom pojavom, u svakom smislu.

Osim brojnih plastičnih operacija i skandala ispred kamera, ove učesnice rijalitija uspele su da šokiraju javnost odabirom stajlinga.

Neka javna pojavljivanja gora su od drugih, ali narednih pet možemo slobodno nazvati crnom listom.

Miljana kao plast sena

Miljana Kulić činila je razne ludosti kako bi bila zanimljiva gledaocima kraj malih ekrana, a jedna u nizu svakako je odabir kostima za ulazak u "Zadrugu 5".

"Kim Kardašijan može da ide kući. Ovo je MET Gala u Šimanovcima", našalio se voditelj, a Miljana je potom objasnila da je to specijalan kostim kojim će iznenaditi zadrugare, u čemu je, svakako, uspela.

Miljana je na glavi imala masku u skladu s odelom, a samo mrežica na očima otkrivala je da je ispod gomile čudnog materijala Kulićeva.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Zadruga

Zavesa Marijane Zonjić

Na ulasku u poslednju i aktuelnu sezonu Zadruge, Marijana Zonjić na sebe je "ogrnula" nešto tkanine, koja, prema komentarima fanova, izgleda kao isečena zavesa.

Tanak i lepršavi materijal jedva da je prekrio intimne delove, dok su dva izreza otkrivala prepone. Šale su se u komentarima na društvenim mrežama zbijale danima, a pozitivan komentar na ovo izdanje rijaliti učesnice nije postojao.

"Nek si se ti ogrnula", "Pazi samo da te ne udari promaja", "Kad si već zavesu uzela, mogla si barem da ne štediš na materijalu"...

Marijana Zonjić
foto: Ana Paunković

Maja kao papagaj

Maja Marinković je na žurku povodom završetka četvrte sezone Zadruge odlučila da dođe u nadasve neobičnom, mnogima i neshvatljivom, izdanju. Naime, Maja je obukla biciklističke, koje su zapravo kombinezon, te je na sebi imala zeleni rastegljivi odevni komad.

Preko je obukla zelenu, perjanu, bundu, koja je ceo stajling učinila dodatno bizarnim. Sudeći prema komentarima, Maja nije bila svesna utiska koji ostavlja.

"Horor", "Odakle joj ideja da ovo obuče", "Vanzemaljac, papagaj, mutogena smesa, šta si?", "Njoj je jadnici neko rekao da to obuče, da će to biti top, i evo rezultata"...

Zadruga, žurka
foto: Nemanja Nikolić

Stanijini trouglići

Starleta Stanija Dobrojević poznata je po najprovokativnijim stajlinzima, a njena bikini izdanja uvek malo toga ostave mašti. Ipak, jedno njeno izdanje koje je trebalo da bude izazovno, izazvalo je buru negativnih komentara.

Stanija se na žurki u Zadruzi pojavila u uskim pantalonama, kratkom topu dugih rukava, koji je imao dve rupe kroz kroje su prošle grudi. Intimni delovi bili su prekriveni trouglićima, a ovaj stajling definitivno se malo kome dopao.

"Ovo je dno dna", "Kakav nakaradni odevni predmet", "Ovo je toliko degute što nosi, ne mogu da verujem da nema ni trunke srama i stida", "Prejeftina je", samo su neki od komentara ispod video-snimka Stanije sa žurke.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen

Sado-mazo Deniz

Deniz Dejm šokirala je javnost na ulasku u "Zadrugu 5", a njen upečatljiv stajling za ulazak nažalost nije pobrao pohvale. Naime, Deniz je želela da privuče pažnju na samom početku, ali sado-mazo stajling koji je obukla, bio je previše, prema mišljenju mnogih.

"Kakav užas, devojka je prsla", "Evo još jedne lujke", "One su sve ionako gole, ništa novo", komentarisali su fanovi na početku pete sezone.

Zadruga 5, Useljenje
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track