DALILA IZGORELA KAD JE VIDELA CARA DA SE GRLI SA DEJANOM: Dragojevićki pala klapna, Filip zabiberio: Bili bismo dobri da nema nje!
Foto: Printscreen/Zadruga

HAOS

DALILA IZGORELA KAD JE VIDELA CARA DA SE GRLI SA DEJANOM: Dragojevićki pala klapna, Filip zabiberio: Bili bismo dobri da nema nje!

Rijaliti -

Zadrugari su pogledali video klip gde Filip Car i Dejan Dragojević zajedno nasmejano poziraju gledajući u kameru, dok indirektno podbadaju Dalilu Dragojević.

Dalili nije bilo dobro kada je videla njihovo ogovaranje.

- Šta da radim, njegova bivša žena, moja buduća žena, ne znam šta da radim nego da se šalim. Tada nismo bili u dobrim odnosima, namerno je radila neke stvari kako bi me iznervirala, šta sam trebao da uradim. Jeste možda malo degutantno, ali šta sada... - govorio je Car.

- Ovo je moj bivši muž, znaš šta sam sve prošla sa njim... Ne može ovo da se meri ni sa čim... - dodala je Dalila.

Dalila Dragojević, Filip Car
foto: Printscreen/Zadruga

- Ne možemo mi da se družimo i to nije prirodno, ali ga poštujem. U milion situacija sam osetio poštovanje i tu zadršku da neke stvari ne komentariše možda onako kako je želeo i ja samo uzvraćam. Nikada nećemo moći biti prijatelji ili drugovi, ali da ćemo se šaliti, smejati ili sprdati sa našom situacijom, zašto da ne? Kada vidim sebe kako izgledam kako sam se ugojio, na šta ličim, zašto se ne bih šalio... Naša situacija je u neku ruku bizarna - govorio je Car.

- Ovo je bilo ružno i ja bih zamolio da nam se organizuje ring. Svima je nenormalno, on ima smešne fore, ne mogu da budem ljut, ne mrzim nikoga. Sedimo, smejemo se, ne može da se pobegne. Ima neke smešne gore, Karić je kao vođa rekao da oni budu mladenci, gledaoci su odlučili da Aleks i ja budemo - pričao je Dejan.

Filip Car
foto: Printscreen/Zadruga

- Aleks i ja da smo pričale o polnim organima nama bi rekla da smo kur*etine - ubacila se Dalila.

- Meni su neke stvari bile čudne, neke stvari između Dalile i njega okej, ali ne mislim niti da je pi*ka, niti da je neki bezveze, nema zle krvi, to što se desilo, desilo se - ubacio se Car.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:04

JK na motoru u vatrenom izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja