ANĐELO RANKOVIĆ LOMIO SVE PRED SOBOM! Udarao pesnicama, ŠUTIRAO, krš i lom u Beloj kući, a sve to zbog OVE ZADRUGARKE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

haos

ANĐELO RANKOVIĆ LOMIO SVE PRED SOBOM! Udarao pesnicama, ŠUTIRAO, krš i lom u Beloj kući, a sve to zbog OVE ZADRUGARKE! (VIDEO)

Rijaliti -

Zadrugari su imali priliku da se prisete izlaganja Anđela Rankovića, gde je tvrdio da nije ulazio u toalet sa MC Aleks, a onda je prikazan i dokaz da su ipak ušli u isto vreme.

Jovana Tomić Matora tokom snimka je bila na ivici suza, pa je odmah dobila reč da prokomentaiše. Međutim, ona nije mogla da smogne snage i kaže bilo šta.

- Ušao sam u toalet da vršim nuždu - pričao je Anđelo.

On se razbesneo i počeo da lupa sve pred sobom, a zadrugari su ga odmah uhvatili i izvukli iz Bele kuće.

- Šta je sa tobom? - pitao je Mića.

- Ne razumem. Šta sam uradio? Ne mogu da izdržim - rekao je rekao je Anđelo.

- Ušao si ti, ušla je ona za tobom. Šta je problem? Da si se j*bao šta te boli k*rac? Ti si slobodan čovek. Tebe niko ne optužuje, puštaju se klipovi šta je bilo. Kome se pravdaš? - nastavio je Lepi Mića.

- Šta te boli k*rac što te ona juri? Ne pravi se tebi, nego ova mentolka. Ja sam tebi rekao... Ti sediš da p*šaš, a ona doplivala do tebe, g*zovima i pita te da li si gladan. Ona ide za tobom, ona je problem. Ne treba ti ni da se sklanjaš - ubacio se Miki.

- Ti treba da je j*beš - rekao je Mića.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track