TEŠKO MU JE, ČAK JE I SMRŠAO! Filip Car otvoreno o RASKIDU sa Dalilom: Oboje smo krivi za stanje u kom smo se NAŠLI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

UTUČEN

TEŠKO MU JE, ČAK JE I SMRŠAO! Filip Car otvoreno o RASKIDU sa Dalilom: Oboje smo krivi za stanje u kom smo se NAŠLI! (VIDEO)

Rijaliti -

Filip Car, rijaliti učesnik, bio je gost jedne emisije gde je pričao o bivšoj devojci Dalili Dragojević.

On je istakao da se nije još skroz oporavio od raskida.

- Dalila je po meni, ušla u rijaliti da se razvede. Bacila je pik na tebe i to joj je uspeo. Ti si joj trebao samo kao plan. I bila bi sa Anđelom da je bila sigurna da je Anđelo neće ispaliti - pričala je gledateljka.

Filip Car
foto: Printscreen/Zadruga

- Moje mišljenje je bilo da su oni bili ubeđeni da će se razvesti ove godine. Mislim da su njih dvoje u rijalitiju bili igrači, neko ko se sprema za rijaliti. Milsim da je to trebalo da se samo zavrti rijliti. Oboje su bili u nekom planu da se vrti rijaliti. Meni je bio čudan njihov razgovor pored bazena i neko njegovo ponašanje. Otelo se kontroli, blizina i zaljubila se Dalila. Ja mislim da je to tako bilo. Sa mnom je jako zeznuto biti u blizini, zato se i zaljubila. Meni su delovali kao najneobičniji i najčudniji ljubavni par koji sam ja ikada sreo - dodaje Car.

- Je l' te ne vuče da se vidiš sa Dalilom? - upitao je voditelj.

Filip Car
foto: Printscreen/Zadruga

- Stvarno ne, ne vuče me. Mi smo raskinuli! - rekao je Car.

- Mislim da foliraju - rekla je Sanja Grujić.

- Ja mislim da ne foliraju, vidi se da mu je teško, čak je i smršao - dodaje Ana Jovanović.

- Ja sam rekao da će Dalila kad tad nekom biti najmoralnija, najčasnija žena, uveren sam u to. Nadam se da ću nekoj devojci biti dobar muž, prijatelj, danas sutra i otac. Ja sam uvideo mnoge svoje greške u ponašanju. Svestan sam da imam probleme sa ponašanjem i da radim neke stvari loše. Smatram da smo oboje krivci, uvek ću to reći. Oboje smo krivi za stanje u kojem smo se našli, jer smo imali odnos koji smo imali... Nemam potrebu za njom, ne razmišljam o njoj i ne želim biti sa njom. Previše je sveže da bih rekao da sam totalno... - pričao je Car o Dalili.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja