BEZOBRAZNO I BAHATO! SRPSKI KARDAŠIJANOVI KUPILI BESNU MAŠINU Adaktarovi za džip dali 200.000 € a ovo će raditi dok traje rijaliti
Foto: ATA Images

rasipanje

BEZOBRAZNO I BAHATO! SRPSKI KARDAŠIJANOVI KUPILI BESNU MAŠINU Adaktarovi za džip dali 200.000 € a ovo će raditi dok traje rijaliti

Rijaliti -

Adam i Anđela Adaktar, zvezde novog rijalitija "Adaktarovi" kupili su džip od 200.000 evra!

Iako imaju svoj rijaliti, poznati par i dalje svakog dana dolazi na posao i radi. Iz salona, koji posećuju poznate ličnosti, prvo je izašao Adam.

Na sebi je imao svilenu košulju i pantalone, ali i zanimljiv detalj po poslednjoj modipapuče i čarape. I dok su ga prolaznici iznenađeno posmatrali, Adam je sve vreme gledao u mobiIni telefon. Zatim je ušao u džip "mercedes-benc G-500", koji je nedavno pazario. Nekoliko minuta posle njega, ispred salona se pojavila i Anđela. Pošto je bila u kratkoj beloj sako-haljini i na štiklama, nije želela da pešači, pa je stala na ćošak kako bi je suprug pokupio luksuznim automobilom.

- Adam i Andela rade po ceo dan, a pauzu naprave samo da bi otišli na ručak. Ne razdvajaju se ni kod kuće, a ni na poslu. Da nisu toliko vredni, ne bi ni mogli da uživaju u luksuzu. Osim što imaju vilu na Dedinju i salon u elitnom delu grada, poseduju i bogat vozni park. Oni su dosad samo na automobile dali više od pola miliona evra! Pored novog džipa, imaju i ,,rendž rover" od 74.000 evra, a u garaži im je parkiran i "maserati" koji su platili 105.000 evra, kao i BMW 520, koji košta 52.000 evra. Kada žele bržu vožnju, na raspolaganju im je "porše bokster" od 78.000 evra - priča izvor blizak paru.

1 / 9 Foto: ATA Images

Andela je poreklom iz Rusije, a Adama je upoznala kao studentkinja. U srećnom su braku i imaju troje dece, sinove Azija i Ara i ćerku Arenu. Inače, Adam Adaktar je rođen kao Adam Marjanović i živeo je u Čačku, ali ga je želja za uspehom i slavom dovela u Beograd.

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:47

Bijelo dugme rasturilo Banjaluku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track