NIJE VREDAN DA SE O NJEMU SNIMI PESMA! Sanja Grujić BESNA u emisiji, evo po KOME je osula paljbu
Foto: Nemanja Nikolić

rijaliti

NIJE VREDAN DA SE O NJEMU SNIMI PESMA! Sanja Grujić BESNA u emisiji, evo po KOME je osula paljbu

Rijaliti -

Sanja Grujić se u sinoćnjem gostovanju u emisiji "Narod pita", osvrnula na Filipa Cara i iznela detalje zašto ne želi zajedno sa Anom Jovanović, cimerkom iz Zadruge 5 da snimi duetsku pesmu, posvećenu njemu.

Sanja Grujić i Ana Jovanović su trebale da otputuju u Crikvenicu, kako bi snimile duetsku pesmu, posvećenu Filipu Caru, koji nije bio preterano raspoložen da se snimi pesma o njemu pa je izjavio sledeće:

- Otkako sam izašao iz rijalitija, mnogi rijaliti igrači, a pogotovo igračice, odnosno zadrugarke, izleću kao iz paštete - samo čekam da otvorim frižider, da mi neka zadrugarka ili neko od njihovih porodica izađe iz frižidera! Ništa me više ne čudi - rekao je Car za Informer i dodao:

Filip Car
foto: Printscreen/Zadruga

- Gledam na svoj polni organ kao na ratnog zločinca, jer mi je naneo brojne probleme i poteškoće u životu. Vidim da je mnogima usrećio život, koji je bio dosadan ili monoton, mnogim devojkama koje nisu bile u žiži javnosti sada su postale poznate.

Careve izjave su razbesnele Sanju Grujić, kao i Anu Jovanović, a povodom toga ona je u emisiji izjavila:

- Car nije neko ko je zaslužio da se o njemu snimi duetska pesma. Momak jednostavno nije vredan toga, nije vredan da mu se poklanja tolika pažnja. Jako se ružno poneo prema Ani i meni svojim izjavama nas je dosta uvredio i to je jedan od najjačih razloga da odustanemo od snimanja pesme - rekla je ona, na šta se voditelj Darko Tanasijević nadovezao pitanjem:

Sanja Grujić
foto: Printscreen/Zadruga

- Sanja zašto ste odustale od prilike da dodatno unovčite svoje učešće u Zadruzi i steknete možda i veću popularnost? - upitao je voditelj na šta je ona odgovorila:

- Darko već sam ti dala odgovor. Mislim da viče nema smisla da pričamo o njemu. Pare i slava mi nisu toliko važne, kao moje dostojanstvo. Već sam ti rekla da ne zaslužuje od mene nikakvo poštovanje, posle svega što je izjavio, a kamoli da se o njemu snimi pesma - oštra je bila Sanja.

Sanja Grujić
foto: Printscreen/Pink

Podsetimo Sanja Grujić je svojim učešćem pobrala ogromne simpatije kod publike, svojom harizmom i duhovitošću. Ona nije pravila neke skandale, sasvim se korektno ponašala u Zadruzi 5, a sa Filipom Carom je bila u vezi svega dva dana.

Kurir.rs/Stefan Božović/Informer

Bonus video:

00:09

Kaća Grujić i Gobelja se baškare u luksuzu u Crnoj Gori

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track