SANJA STANKOVIĆ DOBILA ŠOK PORUKE OD SOFIJE UNE! POKAZALA IH USRED EMISIJE "Prostakušo bez škole i porekla, samo te mama voli!"
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Red TV

JEZIVE REČI

SANJA STANKOVIĆ DOBILA ŠOK PORUKE OD SOFIJE UNE! POKAZALA IH USRED EMISIJE "Prostakušo bez škole i porekla, samo te mama voli!"

Rijaliti -

Bivša zadrugarka Sanja Stanković otkrila je prepiske sa zadrugarkom Sofijom Unom Manić koje su šokirale sve.

Ona je u emisiji "Pitam za druga" na RED televiziji otkrila da joj je pisala trenutna simpatija njene bivše devojke, Jovane Tomić Matore, Sofija Una Manić, te je zamolila svog kolegu da pročita poruke, što je on i uradio.

Sofija Una Manić, Sanja Stanković
foto: Printscreen/Red TV

- Dakle, slala je u pola dva ujutru. U pitanju je Sofija Una Manić, piše: "Aman, nauči da govoriš. Ne umeš da akcentuješ, pokušavaš stalno da imitiraš beogradski akcenat. Kako te nije sramota. Skidaj te svinjske obraze i vozi. Hvala Bogu pa te je i Matora odj**ala kad je videla ko si i šta si - deo je poruke, a potom je voditelj nastavio da čita:

Sanja Stanković
foto: Printscreen/Red TV

- Sjaši sa Eda i Dragane. Šta se non-stop ubacuješ u razgovor i postavljaš mu pitanja kao da si voditelj. Nametljiva i nepristojna si. Sjaši i odj**i sa ljudi više. Ne pamtimo da se iritantnije neko ponašao u emisijama. Nepotkovana prostakušo bez škole i porekla! Vodi računa ko tebe voli, a to je niko sem mame. Mada i ona voli više očuha nego divnu ćerku. Fuj! Ostavi ti Eda na miru klošarko biseksualna na baterije.

Kurir.rs

Bonus video:

00:17

Pusti brigu: Suzana i Goca Trzan pevaju usred emisije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track