UROŠ ĆERTIĆ NE ZNA ŠTA GA ČEKA: Zadrugarka našla način da mu NAPAKOSTI, u sve upleteni i ONI! Sledi neviđeni LOM NA IMANJU
Foto: Printskrin

HAOS U NAJAVI!

UROŠ ĆERTIĆ NE ZNA ŠTA GA ČEKA: Zadrugarka našla način da mu NAPAKOSTI, u sve upleteni i ONI! Sledi neviđeni LOM NA IMANJU

Rijaliti -

Super Cveta osmislila je plan kako da napakosti zadrugarima, a svoju ideju podelila je sa Zvezdanom Slavnićem i Markom Markovićem. Sve je zamislila tako da ostali ukućani posumnjaju na Uroša Ćertića, a ne na nju.

- Lažna go*na od gline ću da im stavim sutra dok spavaju na krevete, fora je. Ne veruješ kako izgleda, ima i brabonjaka - rekla je Cveta.

Super Cveta
foto: Printscreen YouTube

- Htela sam jedno Peci i Neci, ali razmišljam da će pomisliti da im se Uroš is*ao na krevet, jer se ovaj ispi*ao njemu. To će baš da bude problem, a oni su mi tako za to - rekla je Cveta.

Podsećanja radi, Kristijan Golubović i Emil Kamenov su diskvalifikovani iz Zadruge 6 pre par dana, zbog brutalnog prebijanja Uroša Ćertića, a tada su se okupili zadrugari, kako bi smislili pakleni plan, kako da napakoste kaskaderu, međutim, do toga nije došlo.

Kurir.rs/M.K

Bonus video:

00:34

Uroš Ćertić napustio Palatu pravde

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track