NIKAD NIŽI UDARAC BOJANA SIMIĆA Izvređao porodicu Ivane Šašić i uputio joj MONSTRUOZNE KLETVE ona se hitno oglasila i PONIZILA GA
Foto: Nemanja Nikolić

Ne bira način da dođe u cenar pažnje

NIKAD NIŽI UDARAC BOJANA SIMIĆA Izvređao porodicu Ivane Šašić i uputio joj MONSTRUOZNE KLETVE ona se hitno oglasila i PONIZILA GA

Rijaliti -

Bojan Simić koristi svaku priliku da izvređa bivšu suprugu Ivanu Šašić, a sada je nadmašio samog sebe kada je vređao njenu porodicu.

Naime, Bojan Simić razgovarao je Filipom Carem o svojoj bivšoj ženi Ivani Šašić i tom prilikom izneo niz skandaloznih tvrdnji na račun njene porodice, kao i navodnih dugova koje je on morao da vraća kamatašima.

Ivana Šašić, Bojan Simić
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Zadruga

- Ne možeš tako, proveo si sa njima godine - rekao je Car.

- Bog vraća gde najviše boli. Je*em joj mamu seljačku, odvratnu, seme joj se zatrovalo. Ona je bolesna koliko laže - rekao je Boki.

- Koliko sam para na kamatu vratio koje je uzela. Moj burazer ima potpisano gde je uremila stan. Mi pozajmljujemo pare uz nadoknadu, burazer i ja - rekao je Boki.

Ivana Šašić, Bojan Simić
foto: Damir Dervišagić

Tim povodom se oglasila Ivana Šašić koja je sve demantovala, ali i najavila tužbu za svog bivšeg supruga, Bojana Simića.

-Budala, jadnik. Čovek je spreman na sve da zaradi tih 500 evra nedeljno. To mu je sve što ima- rekla je pevačica za Alo, koja je potom otkrila da li je povređuje to što njen bivši partner javno vređa nju i njenu porodicu.

-Ne zanima to mene, tužbe se pišu. Otkačile ga sve ribe, pa se opet kači na mene. Jadan je- dodala je Ivana Šašić, prenosi Alo.

Podsetimo, Bojan Simić se nedavno našao u epicentru skandala zbog prisnog odnosa sa sa udatom zadrugarkom Marinom Popović.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

00:29

SEKA OPET ŠOKIRA: Dala bih ceo honorar, samo da...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track