"CAR JE SIROVINA I POLUSVET" Nakon Majinih sumnji da je TRUDNA s Filipom, oglasio njen otac Taki!
Foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić

Bez dlake na jeziku, kao i uvek!

"CAR JE SIROVINA I POLUSVET" Nakon Majinih sumnji da je TRUDNA s Filipom, oglasio njen otac Taki!

Rijaliti -

Maja Marinković već danima sumnja da je trudna sa Filipom Carem, jer, kako kaže, stalno je gladna i vrti joj se u glavi. S druge strane Car ne veruje ni reč svojoj devojci i smatra da Maja želi ga uhvati na bebu. Sada se tim povodom oglasio Taki Marinković i otkrio kako gleda na mogućnost da će uskoro postati deda.

Naime, Majin otac Radomir Taki Marinković je krajnje iznenađujuće reagovao na mogućnost da će uskoro postati deda, a nije propustio priliku ni da još jednom iskaže svoje mišljenje o Caru.

Taki Marinković
foto: printscreen

- Podržavam šta god da moje dete odluči. Jedva čekam da postanem deda, a da li to bio Pera, Mika ili vanzemaljac, nije bitno. Bitno je da moja ćerka bude srećna, ja nju volim najviše na svetu. Njena sreća je i moja sreća - rekao je Taki i dodao:

Maja Marinković
foto: printscreen youtube

- Maja se tamo samo igra, dosadno joj je. Ona njega samo malo provocira, on je sada Maju zgrabio, pa ne upušta, plaši se da ne ode kod onog kiklopa Janjuša. Car je sirovina i polusvet i nemam šta da komentarišem dalje to njegovo ponašanje prema Maji. Ljubav je slepa, nažalost - poručio je Marinković.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

10:45

Maja Marinković dala izjavu u policiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track