DŽEHVIN BRAT ZAVEO ADRIJANU KAD JE BILA MALOLETNA Bio joj je profesor, danas su u BRAKU, a ovako je nekada pričao o VEZI SA NJOM
Foto: Printscreen/Instagram

izazvali su pometnju

DŽEHVIN BRAT ZAVEO ADRIJANU KAD JE BILA MALOLETNA Bio joj je profesor, danas su u BRAKU, a ovako je nekada pričao o VEZI SA NJOM

Rijaliti -

Brat pevačice Teodore Džehverović, Savo Džehverović oženjen je 15 godina mlađom influenserkom Adrianom Kadar, a njih dvoje su se upoznali kada je on radio u školi kao profesor francuskog jezika na zameni, dok je Adriana bila učenica te škole.

- Savo je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća - rekla je jednom prilikom Adriana na temu njene i Savine ljubavi, međutim on nije ni naslućivao šta ona prema njemu oseća.

Adriana Kadar, Sava Džehverović, Venčanje
foto: Printscreen

Sava se u školi, u kojoj je došao kao profesor na zameni, nije zadržao, pa je ubrzo otišao u Australiju.

Međutim, on i Adriana ubrzo su počeli da se dopisuju, a njihov odnos se kroz neke teške momente kroz koje su prošli produbio.

- Adriana je očito bila zaljubljena u mene a meni razum nije dozvoljavao da se zaljubim. Što sam se više odupirao, to je povezanost bila jača i u jednom trenutku sam odlučio da poslušam svoje srce i ne dozvolim razumu i društvu da ograničava moj život - izneo je jednom prilikom Sava.

Njihova romansa počela kada je Adriana imala samo 15 godina, a on 30, što je naišlo na osudu okoline, ali i javnosti, a Savo je govorio da iako je bio profesor u njenoj školi, nije predavao odeljenju svoje sada već supruge.

– Budući da sam tada bio samo student, imao sam status zamene. Njenom odeljenju nikada nisam predavao, ali Adrianu sam svaki dan viđao u školi – otkrio je Sava jednom prilikom.

O vezi sina i maloletne snajke, pričala je javno i Savina majka Gordana Džehverović i navela kako je odmah svog sina posavetovala da on ode kod njenih roditelja i kažu im kako stvari stoje.

- Budući da subotom i nedeljom ne radi, ode tamo kod nje i roditelja. Kad se mala zaljubila, mama je to znala, ona ih je podržavala. Kad su krenuli mama je podržavala. Međutim, ja sam rekla da ide da porazgovara sa njenim ocem i on otišao i pokucao na vrata - pričala je Džehverovićka Viktoriji tokom svog boravka u "Zadruzi".

Adriana Kadar
foto: prinstcreen instagram

Savo i Adrijana verili su se na njen 18. rođendan, a zatim su se venčali u septembru 2021. godine i sada čekaju svoje prvo dete. Njih dvoje su na društvenoj mreži Instagram podelili kako će postati roditelji devojčice.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:10

Intervju Teodora Džehverović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja