"DA NEMAM OVOLIKE SILIKONE, SVE HALJINE BI MI PADALE" Zadrugarka imala 66 KG, smršala 7 KG, a po ceo dan pije samo OVO!
Foto: Nikola Anđić

dala i svoj meni

"DA NEMAM OVOLIKE SILIKONE, SVE HALJINE BI MI PADALE" Zadrugarka imala 66 KG, smršala 7 KG, a po ceo dan pije samo OVO!

Rijaliti -

Sanja Grujić pohvalila se da je u Zadruzi uspela da skine sedam kilograma! Starleta priča da je prezadovoljna izgledom i savetuje Miljanu Kulić da se ugleda na nju.

- Miljana, nemoj da jedeš grickalice i piješ energetska pića. Tebi je to zabranjeno! Eto, ja sam skinula sedam kilograma samo zato što sam pazila šta jedem. Doručkujem kuvana jaja ili palentu, a ručam šta god imamo, može i pasulj ili neko meso, samo da nije masno. Hleb sam potpuno izbacila, kao i slatkiše. I ono što je najbitnije, svaki dan pijem po pet-šest litara tečnosti, najčešće mlaku vodu, a nekad i limunadu.

Zadruga 5, Sanja Grujić
foto: Nikola Anđić

- To mi topi salo, a mlaka voda mi ubrzava metabolizam - priča starleta, koja je imala 66 kilograma, smršala je sedam kilograma i sad ima 59, priznajući da ima krize.

- Najteže mi je kad neko pored mene jede čokoladu, kreću creva da mi krče! U tim krizama popijem neki čaj koji nađem u kući ili čašu tople vode s malo limuna. Osim što sam smršala, više nemam ni celulit!

Grujićeva se pohvalila da joj sada haljine vise.

- Da nemam ovolike silikone, sve haljine bi mi padale! Prezgodna sam! Planiram da skinem još dva kilograma, pa onda mogu nekad sebi da dopustim da se prejedem. Kad se prolepša vreme, počeću da trčim po dvorištu i da plivam u bazenu. Tad ću se zategnuti i biću najzgodnija devojka u rijalitiju - završava priču starleta.

Ovo jede Sanja Grujić

Doručak: Kuvano jaje i salata Ručak: Meso i supa Večera: Mlaka voda ili čaj

čaj, Zeleni čaj, mača čaj
foto: Shutterstock

Trik savet: Servirajte porcije u malim tanjirima i jedite sporo, tako ćete ubediti sebe da ste siti.

kurir.rs/informer

Bonus video:

02:52

Sanja Grujić ulazi u zadrugu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track