MRTAV-LADAN PRIZNAO! "DAVIO SAM JE PA LJUBIO" Zvazdan Slavnić MONSTRUOZNO priznao šta je sve radio Ani dok su bili zajedno!
Foto: Printscreen

Strašno

MRTAV-LADAN PRIZNAO! "DAVIO SAM JE PA LJUBIO" Zvazdan Slavnić MONSTRUOZNO priznao šta je sve radio Ani dok su bili zajedno!

Rijaliti -

Zvezdan Slavnić razgovarao je u pušionici sa Marijom Kulić koja je pokušala da ga posavetuje i kaže mu da treba da smiri strasti kada je u pitanju njegova bivša supruga Ana Ćurčić.

- Preterano si agresivan prema njoj, preteruješ. Praviš od sebe monstruma... Napolju ko zna šta je bilo kad je ovde ovako. Ja razumem da ti nju sprečavaš da iznosi gluposti i budalaštine koje priča, a za koje će posle da se kaje, ali ispadaš najgori nasilnik koji se nije rodio na ovoj zemaljskoj kugli - pričala mu je krišom Marija, dok je Slavnić samo slegnuo ramenima, a onda pokušao da opravda svoje neoprostivo ponašanje i još dublje se "zakopao".

- Ja sam samo iskren... Da li bih je ja davio, pa je posle ljubio ceo dan, to je moja stvar. I tako i jeste, ljubio bih je i davio, tako je i kad smo napolju, tako mi je, takav sam, iskren sam, pa ne bi me volela 13 godina - pričao je Zvezdan.

Čim je snimak osvanuo na mrežama, fanovi rijalitija su apelovali da se Slavnić procesuira zbog priznanja da je maltretirao suprugu.

Podsetimo, Zvezdan je u rijalitiju davio devojku Anđelu, s kojom je prevario Anu, a više puta je pokazao svoju agresivnost prema Ćurčićevoj.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

kurir.rs

Bonus video:

03:45

ZVEZDAN I ANA IMAJU DOGOVOR, OVO JE JEDINI NAČIN DA DOĐU DO NOVCA! Šašić: Ona ga voli smrtno, SUTRA BI SE POMIRILA SA NJIM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track